HypeCafé

✦ Haku HypeCafén työntekijäksi on päättynyt!✦

Kiitos kaikille hakijoille, olemme jokaiseen yhteydessä mahdollisimman pian, joten tarkkailethan sähköpostiasi!

HypeCafé etsii vapaaehtoisia kahvilatyöntekijöitä ilahduttamaan coni-kansalaisten päivää Hypeconin aikana! Emme vaadi aikaisempaa kokemusta, vain myönteistä asennetta työtä kohtaan sekä intoa ja valmiutta oppia uutta! Kahvila on auki tuttuun tapaan vain lauantaina 10.6.2023 klo 10-20. 

Kahvilassa voit työskennellä kolmessa eri roolissa – tarjoilijana, vastaanottajana tai keittiöapulaisena. Kunkin roolin työpanos on yhtä tärkeä, olit sitten keittiössä kokoamassa herkullisia annoksiamme tai kahvilan puolella asiakkaiden keskellä. Teet tapahtumapäivänä yhteensä 5 tuntia työtä kahdessa eri vuorossa, jonka lisäksi osallistut alku- ja loppujärjestelyihin. Itse tapahtumapäivänä työskentelyn lisäksi toivomme, että osallistuisit ennen tapahtumaa järjestettäviin leivontapäiviin (8. – 9.6.), jolloin myös koulutamme sinut työtehtäviisi. Se on myös loistava tilaisuus tutustua muihin kahvilatyöntekijöihin jo ennen taphtumaa! 

Huomioithan, että ikäraja hakemiselle on 16 vuotta. Oman terveytesi vuoksi mieti tarkkaan kahvilaan hakemista, jos sinulla on useita vakavia ruoka-aineallergioita, jotka estävät sinua olemasta samassa tilassa kyseisen ruoka-aineen kanssa. Pähkinä- ja kalatuotteiden käyttöä vältämme joka vuosi.

Tarjoamme jokaiselle vapaaehtoiselle Hypecon staff t-paidan sekä pääsyn greenroomiin (työntekijöiden taukotila), jossa on runsas välipalatarjoilu tapahtuman aikana. Halutessasi voit saada tehdystä työstä myös työtodistuksen.


Jos sinulle herää mitään kysymyksiä kahvilassa työskentelystä, laita viestiä osoitteeseen hypecafe@hypecon.net


Yhteystiedot Instagram Facebook Twitter