HypeCafé: työntekijähaku

Oletko positiivinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen ihminen, joka on aina valmis hymyilemään uusille tuttavuuksilla ja pitämään yllä miellyttävää ilmapiiriä? Haluaisitko auttaa coni-kansalaisia rentoutumaan kaiken kiireen keskellä tarjoamalla heille kupposen kuumaa tai herkullisen käsintehdyn leivonnaisen? Jos tämä kuvaa sinua ja toiveitasi, alati kasvava HypeCafé on oikea paikka sinulle! Etsimme kahvilaamme työntekijöiksi meidoja ja butlereita, jotka voivat valita yhden työnkuvan kolmesta vaihtoehdosta:

Tarjoilija – Huolehdit asiakkaiden tilausten vastaanottamisesta, pöytään tuomisesta ja rahastamisesta. Pidät myös yllä mukavaa ja rentouttavaa ilmapiiriä asiakkaiden viihtyvyyden maksimoimiseksi.

Vastaanottaja – Olet ovella toivottamassa asiakkaat tervetulleeksi ja ohjaat heidät pöytiinsä. Voit myös lähteä mainostamaan kahvilaa ympäri tapahtuma-aluetta hiljaisempina hetkinä

Keittiöapulainen – Työskentelet keittiön puolella, vastaat tilausten koonnista ja muista mahdollisista keittiötöistä.

Meillä on myös luvassa pari leipomispäivää ennen tapahtumaa (tapahtumapäivää edeltävät torstai ja perjantai), joihin toivomme mahdollisimman monen osallistuvan. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta, vain myönteistä asennetta työtä kohtaan sekä intoa ja valmiutta oppia uutta! Tapahtuma on tänä vuonna kaksipäiväinen, mutta kahvila on toiminnassa vain lauantaina.
Ikäraja hakemiselle on 16 vuotta.

Hypecon järjestetään vapaaehtoisten toimesta; työstä ei siis saa rahallista palkkaa, mutta tapahtuman jälkeen halukkaat saavat työtodistuksen, joka on oiva lisä ansioluetteloon!

Päävastaavina toimivat Laura Huovinen ja Riku Löfberg. Jos tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla hypecafe@hypecon.net, vastausviesti tulee mahdollisimman nopeasti!

HypeCafén työntekijähaku päättyy 12.1.2020!

Tästä klikkaamalla hakulomakkeeseen!