Ohjelmapitäjäksi 2023

VUODEN 2023 OHJELMAHAKU ON PÄÄTTYNYT!

✦ Ohjelmahaku on avoinna 9.1. – 30.4.2023 ✦

Ohjelmapaikkoja täytetään osakseen jo hakuvaiheessa, joten ethän turhaan odota haun loppuun saakka jos olet saanut hakemuksen valmiiksi!

Lopullista ohjelman esittelytekstiä on aikaa hioa sunnuntaihin 14.5.2023 saakka.


OHJEET OHJELMAPITÄJÄKSI HAKEMISEEN

Laita yhteen sähköpostiviestiin yksi ohjelmaehdotus. Jos haluat pitää useamman ohjelman, laitathan ne eri viesteillä.

Lähetä ohjelmahakemuksesi osoitteeseen: hypecon@hypecon.net

Otsikoi hakemuksesi joko:

Ohjelmahakemus / Hypecon lauantai

Ohjelmahakemus / Hypecon sunnuntai

Ohjelmahakemus / Peliohjelma

Ohjelmahakemus / Hypecon

Ohjeistus otsikon valitsemiseen:

Ohjelmahakemus / Hypecon lauantai: Jos toivot ensisijaisesti ohjelmasi esitettäväksi lauantaina. Jos ohjelmasi on selkeästi pelipainotteinen, otsikoi se peliohjelman alle.

Ohjelmahakemus / Hypecon sunnuntai: Jos toivot ensisijaisesti ohjelmasi esitettäväksi lauantaina. Jos ohjelmasi on selkeästi pelipainotteinen, otsikoi se peliohjelman alle.


Ohjelmahakemus / Peliohjelma: Jos ohjelmasi on selkeästi pelipainotteinen, niin otsikoithan viestin tällä otsikolla. Esimerkiksi seuraavat otsikoidaan peliohjelmaksi: miniatyyripelin peluutus/esittely, keräilykorttipelin peluutus/esittely, lautapelien peluutus/esittely, pöytäroolipeli tai larppi, elektroniseen pelaamiseen liittyvä tai muu, joka olisi selkeintä sijoittaa muun peliteemaisen ohjelman rinnalle. Puheohjelmat peleistä voi laittaa Ohjelmahakemus / Hypecon -otsikon mukaisesti, sillä puheohjelmien tilat eivät sijaitse pelipuolen yhteydessä.

Ohjelmahakemus / Hypecon: Jos sinulla ei ole erityistä toivetta päivälle eli voit esittää ohjelmasi lauantaina tai sunnuntaina.

Ohjelmahakemuksessa on oltava seuraavat tiedot selkeästi:

Ohjelman nimi (saa vielä muuttua ennen 14.5.):

Ohjelman pitäjä(t):
HUOM: tähän se tieto, miten haluat tulla mainituksi ohjelmalehdessä! Eli jos tahdot esiintyä pelkällä nimimerkillä, laita tähän pelkkä nimimerkki. Jos taas koko nimellä ja nimimerkillä, laita molemmat tekniikalla ”Etunimi ”Nimimerkki” Sukunimi”. Jos teet ohjelman yhdistyksen nimellä, niin tähän se tieto.

Ohjelman alustava kuvaus:

Ohjelma (voit valita useamman kohdan annetuista vaihtoehdoista):
– On suunnattu aloittelijoille
– On suunnattu aiheeseen perehtyneille
– Sisältää juonipaljastuksia
– Ikäsuositus k13
– Ikäsuositus k16
– Sopii kaikenikäisille
– Tarvitsee paikkaliput
– Sisältää materiaalimaksun osallistujille (työpajat)

Ohjelman tyyppi: Onko ohjelma puheohjelma, esitys, osallistava ohjelma, työpaja, tapahtuman ajan kestävä esittelypiste, paneelikeskustelu tms.? Ohjelman ei tarvitse osua valmiiseen lokeroon vaan voit vapaamuotoisesti kuvailla ohjelmaa.


Ohjelman kesto: 20min, 50min, 80min, 110min, koko päivän auki tai tietyn ajan tapahtumasta. Ohjelma voi olla myös eripituinen kuin nämä esimerkkiajat, mutta pyrimme järjestämään ohjelmien väliin 10 minuutin vaihtoajat, joten tarkalleen 30min ja 60min eivät ole käytettävissä olevia aikamääreitä.


Ohjelman toteuttamiseen vaadittava välineistö: Tarvitsetko pöytiä, tietokoneen, äänentoistolaitteet jne.? Näitä voimme myös yhdessä pohtia, jolloin voit kirjoittaa tähän auki hieman tavasta miten ohjelma on rakennettu. Tässä kohtaa voit myös toivoa tilan kokoa: uskotko ohjelman tuovan paljon yleisöä vai onko pienempi tila (mahdollistaa vuorovaikutuksen yleisöön) parempi?