Työvoimahaku

Työvoimahaku avoinna 1.3.-22.5.

Hypecon hakee vapaaehtoisia työvoimaksi (“vänkäreiksi”) mahdollistamaan Hypeconin toteutumisen työpanoksellaan!

Kaikki innokkaat, kokemattomat ja kokemusta omaavat ovat tervetulleita rakentamaan yhdessä Hypeconia ja Hypecon Encorea. Tekemistä riittää laidasta laitaan, joten jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti mielekästä tehtävää. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan jokainen on tervetullut hakemaan työvoimaksi.

Huomioithan, että työvoimaan liittyessäsi toivomme sinun sitoutuvan tekemään 3 työtuntia niinä päivinä, joina olet työvoimana. Voit ilmoittautua joko yhdeksi tai molemmiksi päiviksi. Tämän lisäksi toivomme jokaisen osallistuvan mahdollisuuksiensa mukaan valmistelupäivään ja työvoima-infoon perjantaina 10.6. sekä tapahtuman jälkeiseen purkuun sunnuntaina.

Hypeconissa vapaaehtoisena toimiessa tarjoamme sinulle Hypecon staff t-paidan, n. 10€ arvoisen lounaskupongin sekä pääsyn greenroomiin (työntekijöiden taukotila) runsain välipalatarjoiluineen työpäivän aikana. Vapaaehtoisena sinulla on mahdollisuus majoittua ilmaiseksi Hypeconin lattiamajoituksessa. Tehdystä työstä on myös mahdollista saada työtodistus.

Tästä linkistä työvoimahakemukseen


Jos sinulla on kysyttävää vapaaehtoisena toimimisesta Hypeconissa, laita viestiä osoitteeseen tyovoima@hypecon.net