HYPECON LATTIAMAJOITUS

Hypeconin lattiamajoitus järjestetään 10.-11.6. lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Tapainlinnan koululla osoitteessa Torikatu 30. Majoituksen hinta on 10€ ja se maksetaan käteisellä majoituskoululle saavuttaessa.

Alaikäisen majoittujan osalta huoltajalla on oltava tieto majoittumisesta. Lisäksi alaikäisellä on oltava huoltajan suostumus majoittua lattiamajoitukseen.

Lattiamajoitus aukeaa kävijöille klo 20.00 lauantai-iltana ja tiloista on poistuttava viimeistään klo 11.00 sunnuntaiaamuna. Lattiamajoituksessa majoitutaan koulun luokkatiloihin kävijän itse tuomilla majoitusvarusteilla. Majoituskoululla ei ole valvottua narikkaa.

Majoittujien käytössä on vedenkeitin ja mikro (molemmat löytyvät majoitusvalvojien pisteeltä aulasta) omien eväiden nauttimista varten. Luokkahuoneissa ja käytävällä on joitain pistokepaikkoja joita voi käyttää omien laitteiden lataamiseen, mutta pistokepaikkoja on todennäköisesti vähemmän kuin luokassa on majoittujia joten varauduthan tähän. Koululta löytyvät suihkut ja pukuhuonetilat ovat majoittujien käytössä.

Matkaa tapahtumapaikalta koululle on noin 1 km. Paikalle voi saapua myös kauppakeskus Willan edessä pysähtyvällä paikallisbussilla numero 5 tai omalla autolla, koulun edessä oleva parkkipaikka on majoittujen käytössä maksutta.

Jos lattiamajoituksesta on kysyttävää, ole yhteydessä meihin: hypecon@hypecon.net


Yhteystiedot Instagram Facebook Twitter