Taidekujahaku

Hypecon -tapahtuma järjestetään jälleen Hyvinkäällä 10. – 11.6.2023, ja tapahtumasta löytyy tuttuun tapaan myös taidekuja.

Hypeconin taidekujalla taiteen ja käsitöiden harrastajat ihastuttavat tapahtuman kävijöitä (ja järjestäjiä) myymällä toinen toistaan upeampia töitään, joiden kirjo kattaa niin orginaali- kuin fanitaiteenkin. Taidekuja sijaitsee mitä mainioimmalla paikalla paitsi aavan ja avaran myyntisalin sydämessä myös vilkkaan ihmisvirran äärellä.

VUODEN 2023 TAIDEKUJAHAKU AVATAAN KEVÄÄLLÄ
Ilmoitamme haun alkamisesta some-tileillämme!

Hypeconin coniteasta koostuva raati valitsee taidekujalle pääsevät taiteilijat sekä käsityöntekijät. Raati kiinnittää erityisesti huomiota onko hakemus ja portfolio toteutettu annettujen ohjeiden mukaisesti, portfoliossa näkyvien työnäytteiden laatuun ja toteutukseen, sekä pyrkii valitsemaan taidekujalle mahdollisimman erilaisia taiteilijoita.

Valinnoissa otetaan myös huomioon, onko taiteilija ollut aiemmin taidekujilla myymässä. Hypeconin taidekujalla on tänäkin vuonna ensikertalaiskiintiö, joka tarkoittaa sitä, että otamme taidekujalle n. 5-8 kpl ensikertaa taidekujalla myyviä taiteilijoita ja loput pöytäpaikat jaetaan kokeneempien taidekujailijoiden kesken.

Koko viikonlopun pöytäpaikkoja on tarjolla ainoastaan rajattu määrä. Hakiessasi pöytäpaikkaa koko viikonlopulle, varauduthan myös siihen että saatamme tarjota sinulle pöytäpaikkaa vain toiselle Hypecon-päivälle.


Täyttäessäsi hakulomaketta otathan huomioon:

Mikäli haluat jakaa taidekujapöytäsi ystävän kanssa, tehkää 1 yhteinen hakulomake, johon tulee jokaisen pöydälle tulevan taidekujailijan tiedot, portfoliot sekä muut hakulomakkeessa pyydetyt tiedot.

Huom: Yhdelle taidekujapöydälle otetaan max. 3 myyjää.


Ohjeet portfolion tekemiseen:

Taidekujahakemukseen liitettävän portfolion tulee sisältää max. 6 kpl työnäytekuvia / 1 hakija.

Yksittäinen työnäytekuva ei saa sisältää useita eri pikkukuvia erilaisista töistä (eli ei kollaasi-tyylisiä kuvia), joten laitathan portfolioon kuvat ainoastaan 6 eri tuotteesta/piirroksesta.

Toivomme että portfoliona ei käytettäisi omaa Instagram, DeviantArt yms. taidesivustoja ja kuvasovelluksia. Mikäli liität hakemukseen portfolion kohdalle linkin johonkin edellä mainituista sivustoista, otathan huomioon, että raati arvioi kyseisellä sivustolla ainoastaan 6 ensimmäistä kuvaa.

Valitessasi kuvia portfolioosi, huomioithan seuraavat asiat:

– Pyri esittelemään mahdollisimman kattavasti pöydällesi myyntiin tulevia tuotteita.
– Otathan myös huomioon, että Hypecon on ikärajaton tapahtuma.
– Pyrimme valitsemaan taidekujalle ensisijaisesti taiteilijoita ja käsityöntekijöitä, joiden myyntiin tulevat työt voisivat kiinnostaa tapahtumamme kävijäkuntaa.


Mikäli huomaat tehneesi virheen hakulomakkeen täytössä:
lähetä sähköpostia osoitteeseen ✉ taidekuja@hypecon.net otsikolla “Taidekuja: ongelma hakulomakkeessa” ja kerro sattuneesta virheestä. Hakulomaketta ei siis tarvitse tehdä kokonaan uudestaan virheen sattuessa!


Yhteystiedot Instagram Facebook Twitter