Taidekuja

Hypeconin taidekujalla taiteen ja käsitöiden harrastajat ihastuttavat tapahtuman kävijöitä (ja järjestäjiä) myymällä toinen toistaan upeampia töitään, joiden kirjo kattaa niin originaali- kuin fanitaiteenkin. Taidekuja sijaitsee mitä mainioimmalla paikalla paitsi aavan ja avaran myyntisalin sydämessä myös vilkkaan ihmisvirran äärellä.

✦ Taidekujan aukioloajat:
Lauantai klo 10.00 – 19.00
Sunnuntai klo 11.00 – 18.00

Taidekuja 2023

Tässä he ovat, vuoden 2023 Hypeconin taidekujalaiset!

Huomioithan että osa taidekujalaisista on paikalla koko viikonlopun, kun taas osa taiteilijoista on paikalla vain lauantaina tai sunnuntaina.

TAIDEKUJALLA KOKO VIIKONLOPUN

Pöytä A: Kiia Kostet, Nyyra & nukkuvalokki

Moikka! Pöydän takaa löydät kolme kaverusta, jotka bondas animaatiosarjojen ja taiteen kautta. Meidän pöydästä löytyy originaalitaidetta mm. demoneista, kissoista ja lokeista. Myös fanarttia löytyy! Tiedossa on mm. tarroja, kortteja ja printtejä, sekä zinejä, savilokkeja ja korvakoruja. Löydät varmasti jotain sulle mieluista!

Pöytä C: Illves

Me olemme kahden queer nörtin intohimoprojekti, ja erikoistumme vaihtoehtoismuotiin mukaanlukien Gothic Lolita, Fairy Kei ja Yamikawaii. Kaikki tuotteissa käytetyt kuvitukset ovat omiamme, ja painettu Euroopassa eettisyyttä silmälläpitäen. Kasaamme korut ja ompelemme asusteet itse.

Pöytä H: Janika “jkmiddlehouse” Keskitalo

Janika Keskitalo tai nimimerkiltään jkmiddlehouse, on graafikko ja striimaaja Tampereelta. Pöydältä löytää taideprinttejä, asusteita, tarroja, sarjakuvia ja omakustanteisia kirjoja. Taiteessa tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä.

Pöytä J: Piximina & Lento

Mau! Olemme kaksi graafikko-opiskelijaa Pohjois- ja Etelä-Pohjanmaalta. Meidän pöydältämme löydät tarroja, printtejä, charmeja ja muuta mukavaa suloisen ja synkän värimaailman väliltä. Nähdään taidekujalla! 🙂

Pöytä L: Sotavalta & Vihtoori

Olemme Sotavalta & Vihtoori, sateenkaareva pariskunta Helsingistä. Pöydästämme löytyy kaikenlaista: tarroja, postikortteja, sarjakuvia, koruja, pinssejä, avaimenperiä sekä lasinalusia. Tuotteissamme näkyy jaettu rakkaus fantasiaan, nostalgiaan, sekä video- & roolipeleihin.

Pöytä M: Broci

Broci on sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Brocin työt saavat inspiraationsa mytologioista, kauhutarinoista, sarjakuvista ja mangasta, metalli- ja witch house musiikista, elokuvista ja muodista. Hän viettää mielellään aikaa lukien kauhukirjoja.

Pöytä R: Si3art

Hello! I’m your friendly neighbourhood estonian artist coming to visit the event with a variety of different products. I will bring anime-style watercolor illustration paintings made into prints, stickers and keychains. Also you can find some cute embroidered patches and there will be a selection of fantasy themed cat ears to choose from too. Come to the event to see what’s available! 🙂

Pöytä V: Nika “Gomis” Kiiskilä

Olen sarjakuvapiirtäjä ja kuvataiteilija, ja tuotevalikoimani painottuu originaalituotteisiin. Aihepiirini pyörivät akselilla eläimet ja hirviöt, fantasia, kauhu ja sci-fi sekä LGBTQA+ -teemat. Minulta löytyy omakustannesarjakuvia, printtejä, tarroja, pinssejä, kangasmerkkejä sekä avaimenperiä!

Pöytä Ä: Auraboo & Sadyna

Olemme kaksi vantaalaista taiteilijaa, joiden töissä näkyvät erityisesti haltijoiden, velhojen, keijujen ja demonien kaltaiset fantasia-aiheet, sateenkaarevat teemat, rakkaus sarjakuviin ja peleihin sekä rohkea värien käyttö. Pöydältämme löytyy omakustannesarjakuvia, joista suurin osa keskittyy fantasia- ja HLBTQ-teemoihin. Lisäksi meiltä löytyy myös taidekirjoja kuvituksistamme, tarroja ja tarra-arkkeja, kortteja, erikokoisia printtejä, lasinalusia ja akryylicharmeja.

TAIDEKUJALLA LAUANTAINA ✦

Pöytä B: Javicterry

Heippa!! Teen monipuolista taidetta pääosin videopeleistä ja sarjoista. Jos indie-pelit, ritarit, kaiken maailman elukat tai jopa mecha kiinnostaa, niin saatat löytää täältä etsimäsi tarrojen, printtien ja charmien muodossa! Tervetuloa 😀

Pöytä D: Kaninchenbau

Pieni gootti joka tykkää töherrellä söpöjä juttuja, etenkin pikku kissejä, joita löytyy printeissä, avaimenperissä, tarroissa ja muissa tuotteissa. Suurin osa originaali tuotantoa, mutta sieltä välistä saattaa löytyä muutamat fanartit.

Pöytä E: Leorppa

Mut tunnetaan Taival sun luo -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon veistoksia, muraaleja ja muita originaalitöitä. Pian myös tatuointiharjoittelija. Pöydältäni tulet löytämään mm. pastelligootteja pehmoleluja, söpöjä pieniä veistoskoruja, käsintehtyjä magneetteja, akryylicharmeja ja printtejä & kortteja sekä fani- että originaalitaiteesta.

Pöytä F: Carmeval & Celenta

Moikka! Ollaan molemmat peliartisteja Helsingistä. Tykätään molemmat videopeleistä ja animesta, joten meidän pöydältä löytyy vaikka mitä vaihdellen söpöistä taikatytöistä cooleihin supersankareihin ja eeppisiin demon slayereihin. Edustettuna mm. The Legend of Zelda BOTW, My Hero Academia, Sk8 the Infinity, Omori ja Chi’s Sweet Home.

Pöytä G: SURKEA & Persikankukkia

Surkea (Viima Äikäs) ja Persikankukkia (Rosa Rea) ovat Tampereelle ajautuneita sarjakuvapiirtäjiä. Pöydältämme löydät kaikkea aina tarroista zineihin, ja söpöstä kirottuun!

Pöytä I: Saida

Moikka, olen Saida, kujailija saaristosta! Pöydältäni löytyy hieman yhtä sun toista taidetuotetta mm. printtejä, tarroja, pinssejä, magneetteja ja charmeja. Valikoima koostuu fanitaiteesta, omista hahmoista sekä eläinaiheisista tuotteista.

Pöytä K: MacUaine, Loihtuja & Meron

Olemme animaatio- ja pelialalta valmistuneita taiteilijoita, joilla on suuri intohimo kaikenlaista fiktiota kohtaan. Taidekujapöytämme valikoimasta löytyy laaja kattaus kaikkien tekijöiden tuotoksia, muun muassa erikokoisia printtejä, joiden aiheet vaihtelevat aina fanitaiteesta omiin henkilökohtaisiin teoksiin. Mukana saattaa olla myös originaaleja, jotka ovat kaikki käsin tehtyjä yksittäiskappaleita.

Pöytä N: memokuart

Purr~ Memokuart tässä hei! Löydät pöydältäni mm. vinyylitarroja, tarra-arkkeja, charmeja, postikortteja, pinssejä, korvakoruja ja käsitöitä (pussukoita, kukkaroita ja omamoreja). Aiheet pyörivät vahvasti japanin ympärillä onnenkissoista kettumaskeihin. Painotus on vahvasti orginaalissa taiteessa ja rakastan erityisesti kissoja. Fanarttia löytyy myös eri manga, anime ja pelisarjoista. Pride-tuotteet koristavat myös pöytääni ja minulta löydät myös mahti hienot oispa-tuotteet. Tervetuloa!

Pöytä O: Nefaillu

Maistuuko söpöily, itseironinen huumori ja milleniaalin nostalgia? Kaikkea tätä ja vähän muutakin löytyy pöydältäni. Pidän paljon väreistä, kaikennäköisistä otuksista ja eläinteemoista, sekä shounen sarjoista. Tervetuloa tekemään tuttavuutta!

Pöytä P: Cherrypxw

Hei! Olen Tampereella asusteleva digitaalisen taiteen harrastaja. Pöydältäni löydät esimerkiksi fanitaidetta erilaisista sarjoista sekä peleistä, sekä pehmoisia corgeja piristämään päivääsi! Pyrin töilläni jakamaan hieman iloa ja hyvää mieltä kaikille, joten tervetuloa tutustumaan!

Pöytä Q: Haruempathy

Hei! Harue täällä ja ekaa kertaa Hypeconissa! Teen taidetta lempifandomeistan kuten Nier Automata, Genshin Impact, Tokyo Mew Mew ja Violet Evergarden, mutta sieltä välistä saattaa löytyä myös muutamat muut fandomit ja originaalitaidettakin! Pöydältäni löytyy erilaisia printtejä, charmeja, tarroja, pinssejä ja kirjanmerkkejä. Lämpimästi tervetuloa!

Pöytä S: Sysirauta

Moi olen Sysi, piirrän perinteisellä medialla asioita, joissa on paljon mustaa, intensiivisiä värejä ja geometriaa. Aiheet ovat pitkälti fantasiaotuksia, hiukan surrealistiakin sellaisia, sekä vastapainoksi sympaattisia lintuja, marsuja, sammakoita ja kissoja noin esimerkiksi. Pöydältä löytyy printtejä, postikortteja, tarroja, magneetteja, pinssejä ja muita juttuja.

Pöytä T: Titi_Stuffi

Heippis! pöydältäni löytyy erilaisia fantasiaolioita, huovutuksia, nukeille koruja sekä satumaisia kuppeja, tervetuloa pöytäni ihmeelliseen maailmaan <3

Pöytä U: elppidraws & ellumir

Pöydältämme löytyy niin fanitaidetta kuin originaaliakin tuotantoa moneen makuun, erityispainotuksena vahvat, kypsät naishahmot. Tarjolla on printtejä, pinssejä, charmeja, tarroja ja omakustannesarjakuvia, lähdesarjoina mm. Dorohedoro, Ghost in the Shell ja Better Call Saul!

Pöytä W: Velhox

Pöydältäni löytyy värikästä fanarttia tutuista anime-, animaatio- ja videopelihahmoista. Pinssejä, taideprinttejä sekä vinyylitarroja! Tämä on ensimmäinen kertani Hyvinkäällä, joten odottelen viikonloppua innolla <3

Pöytä X: Legaldumpling & Maramoisel

Heips! Meidän pöydältämme löytää kaikkea mukavaa ja värikästä esimerkiksi erilaisten tarrojen, arkkien, printtien ja pinssien muodossa! Hahmoina pöydältämme voi löytää tuttuja kasvoja esimerkiksi Genshin Impactista, Chainsaw manista, Hunter x Hunterista sekä lukuisista ikivihreistä anime- ja peliklassikoista! Pöydältämme voi löytyä myös muutamia iloisia ylläreitä nichempienkin juttujen ystäville!

Pöytä Y: kirinjeh

Hei! Teen fanitaidetta suosikkisarjoistani, keskittyen erityisesti animeen ja danmeihin. Töissäni korostuu lämminhenkisyys ja tunteikkuus, mutta toisaalta myös hieman synkemmätkin teemat. Pöydältäni löytyy tuotteita esimerkiksi printtien ja tarrojen muodossa.

Pöytä Z: Krottikestit

Krottikestit on lähtenyt yhden ihmisen halusta luoda mielenkiintoista ja vähän karmivaakin taidetta ja tuotetta. Täältä löydät kaikkea kivaa tarroista rintamerkkeihin, niin merellisissä, kuin noppa-aiheissa.

Pöytä Å: Lonkku

Tervetuloa pastellien täytteiselle pöydälleni tekemään löytöjä! Tarjolla on sekä originaalia tavaraa että fanarttia erilaisten printtien, charmien, rintanappien, tarrojen ja kaulanauhojen muodossa. Jos söpöt tytöt, kissat ja vuosituhanteen vaihteen nostalgiset animesarjat nappaavat, niin löydät varmasti tältä pöydältä jotain!

TAIDEKUJALLA SUNNUNTAINA

Pöytä B: Maria Marquis

Hei! Olen Maria, 29-vuotias taiteilija ja vaatetusartesaani Turusta. Valmistan vastuullisista materiaaleista koruja ja charmeja, joita löytyy pöydältäni varmasti jokaiseen makuun 💖 Pöydältäni löytyy lisäksi upcyclattuja vaatteita, jotka on värjätty sekä silkkipainettu käsin omilla designeillani – myös printtejä, tarroja, pinssejä sekä charmeja tulet pisteeltäni löytämään! Nähdään Hypeconissa 💖

Pöytä D: From_scr4tch & Norapiirsi

Heipsu, olen Ville! Taiteilija joka kuluttaa aikansa liimaten sormiaan yhteen. Luon kierrätysmateriaaleista figuureja, dioraamoja ja miniatyyrejä. Usein aiheet ovat täysin originaaleja. Toisinaan ne ovat fanarttia sarjoista, elokuvista ja peleistä, jotka ovat lähellä sydäntäni.

Heippa, olen Nora! Taiteilija joka piirtää enimmäkseen originellia söpöilyä japanilaisen kulttuurin, fantasian ja taruolentojen innoittamana. Paheeni on kuitenkin innostua milloin mistäkin uudesta, mistä johtuen erikokoisten printtien, charmien, vinyylitarrojen ja pinssien lisäksi, valikoimaan voi kuulua esimerkiksi käsinmuovailtuja minifiguja, kippoja, miniryijyjä taikka virkattuja kukkaroita.

Pöytä E: Tiina Talvikki

Tiina Talvikin tuotteita yhdistää kirkkaat värit, fantasiateema ja jostain kumman syystä neliöt. Kuvissa seikkailevat useimmiten Tiinan omat hahmot, ja tuotteisiin kuuluu niin tarrat, printit kuin käsintehdyt sketchbookitkin.

Pöytä F: PawsUpRobbie & Eevi.Art

Moikka! Olemme Eevi ja Robert, kaksi nuorta taiteilijaa Pirkanmaalta, jotka pitävät paljon kuvittamisesta, videopeleistä sekä piirretyistä. Pöydältämme voi löytää fanitaidetta tunnetuista piirroshahmoista, aiheina muun muassa My Little Pony ja Pokémon, sekä Original Art -taidetta omista hahmoistamme sekä LGBTQ+/Pride -teemasta. Tuotteemme ovat tarroja, pinssejä, taideprinttejä sekä Robertin tekemiä neulottuja käsitöitä.

Pöytä G: Nightmarehound

Olen Miisa, yleinen piirustelija ja conikonkari, palannut tuomaan fantasia-aiheisia pikkukivoja.

Pöytä I: Valehiisi

Hejsan! Olen Valehiisi, tamperelainen illustraattori ja pöydältäni tulet löytämään kaikenlaista fanitaiteesta fantasiaan sekä printeistä tekstiileihin ja luukoruihin! Tervetuloa tutustumaan! <3

Pöytä K: Altvmn

Moi! Olen 19-vuotias taiteilija Tampereelta ja pöydältäni löytyy animanga- ja peliaiheista fanitavaraa. Teen muunmuassa printtejä, pinssejä, tarroja, ja avaimenperiä. Aihepiireihini kuuluvat Genshin Impact, Jujutsu Kaisen, Chainsaw Man, Nana, ja monia muita!

Pöytä N: naensut

Fantasiapainotteinen taiteilija jonka pöydältä löytyy sarjakuvia, fanitaidetta, originaaleja printtejä ja tarroja. Taiteeni on enimmäkseen synkkää fantasiaa, mutta sekaan on ripoteltu myös hieman värikkäämpää tavaraa, mikäli sellaiselle mielelle sattuu.

Pöytä O: Tiitcha

Heips! Olen positiivinen piipertäjä etelästä. Töissäni hehkuu suurimmalta osin ilo ja lempeys. Oman taiteen lisäksi tuherran myös fanitaidetta erilaisista kiinnostuksen kohteistani. Myytäviin tuotteisiini kuuluuvat mm. erikokoiset printit, charmit/avaimenperät, pinssit, magneetit, washi-teippi, tarrat sekä huovutetut pöllöt ja -ketut.

Pöytä P: PoisonPineapple

Moi vaan Hypeilijät! Jos pidät ällösöpöistä tai creepyistä jutuista niin kannattaa tulla kurkkaamaan pöytäni taidekujalla sunnuntaina. Myynnissä uniikkeja polymeerimassasta valmistettuja koruja, hartsisia ihanuuksia, tarroja, charmeja sekä kaikkea muuta jännittävää~

Pöytä Q: Puputaika Shop

Moi! Olen kuvittaja Helsingistä ja myyn kaikkea pientä kivaa eläinaiheisia juttuja. Tarjolla olisi mm. tarroja, avaimenperiä, pinssejä, printtejä, sarjakuvia ja muuta jännittävää. Tule rohkeasti kurkistamaan mitä löytyy itsellesi taikka kaverille conituliaisiksi!

Pöytä S: Cottonwaffle, Whiskey’s bar & Liekkipipo

Olemme kolmen taiteilijan jengi, joiden pöydältä löytyy laajasti taideprinttejä, tarroja ja pinssejä monista eri fandomeista. Fanartin lisäksi meiltä löytyy myös originaaleja teoksia.

Pöytä T: Miilo Kyllönen

Hei! Pöydältäni löytyy paljon mytologiasta insporoitunutta taidetta ja söpöjä eläimiä. Tykkään suunnitella puukoruja ja charmeja tarrojen ohella.

Pöytä U: Vintiö

Pöydältä löytyy fantasiapainotteisia, originaaleja printtejä, erilaisia koruja, avainnauhoja ja kaikkea pientä!

Pöytä W: Geeky Kat

We are Geeky Kat – one designs, one sews! We make hair scrunchies, dice bags, embroidered patches, and stickers – all with cute & geeky designs.

Pöytä X: r0skisprinssi

Hewwoo!! Minun hassunhauskan artistin pöydältä tulette löytämään tarrojen, charmien ja printtien muodossa mm. MXTX, Sanrio, Genshin Impact, K-pop ja alkuperäistaidetta. Tervetuloa ja tulkaa ihmeessä tervehtimään!

Pöytä Y: GeistVIRUS

Kaakkoissuomalainen keskiyön taiteilija matkaa tiensä jälleen Hypeconiin! Valikoimastani löytyy paljon aasialaisesta kulttuurista, mystisestä unimaailmasta ja okkultismista vaikutteita saaneita taideprinttejä, tarroja, pinssejä ja paljon muuta kivaa kotiin vietäväksi. Myös fanitaide tuotteita on tarjolla eri sarjoista kuten Õkami, Pokémon, Kingdom Hearts, Spyro the Dragon, Dungeons & Dragons ja Warframe. Tervetuloa eksymään mystiikkaa täynnä olevan pöytäni luokse!

Pöytä Z: StressedVulture & jessystarzzz

Pöydästämme tulee löytymään kaiken sorttisia tarroja, printtejä ja pinssejä! Fandomeja mm. The Owl House, Vocaloid, Pokemon ja Arcane!

Pöytä Å: Creatures of Celtic Crow

Hei! Olen kanadansuomalainen taiteilija ja käsityöläinen. Olen erikoistunut myyttisten olentojen “kasvattamiseen sekä uudelleensijoitukseen”. Myyntipöydältäni löytää joitain adoptoitavia olentoja, kuten myös fantasia-aiheisia printtejä sekä figuureja. The Legend of Zelda-aiheista tavaraa löytyy myös.


Yhteystiedot Instagram Facebook Twitter