Taidekuja

Hypeconin taidekujalla taiteen ja käsitöiden harrastajat ihastuttavat tapahtuman kävijöitä (ja järjestäjiä) myymällä toinen toistaan upeampia töitään, joiden kirjo kattaa niin originaali- kuin fanitaiteenkin. Taidekuja sijaitsee mitä mainioimmalla paikalla paitsi aavan ja avaran myyntisalin sydämessä myös vilkkaan ihmisvirran äärellä.

Vuonna 2022 Hypeconin taidekujalla oli myymässä lähes 50 eri taiteilijaa ja käsityöntekijää upeine teoksineen! Selaamalla tätä sivua alaspäin, pääset tutkimaan tarkemmin vuoden 2022 taidekujalaisia.

✦ Taidekujan aukioloajat:
Lauantai klo 10.00 – 19.00
Sunnuntai klo 11.00 – 18.00

Taidekuja 2022 lauantai

ShinonArt

ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Teosten toteutustapa vaihtelee digitaalisesta maalauksesta vesiväreihin ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista. Teoksista on myynnissä erilaisia printtituotteita, taidekirjoja, pienempiä tuotteita kuten tarroja ja avaimenperiä sekä originaaliteoksia.

AlmondFeather

Valikoimassa paljon söpöjä tarroja, pinssejä, magneetteja ja muuta mukavaa!

ella

Pöydältäni löydät laajan valikoiman printtejä, tarroja ja charmeja koostuen pastellisävyistä ja kauhuelementeistä.

Halla “Cherry” Paldanius

Olen aloitteleva conitaiteilija Tampereelta ja töistäni näkyy erityisesti mielenkiintoni kaikenkarvaisiin turriystäviin, videopeleihin ja animeen. Teen siis pääosin eläin- ja fanitaidetta, mutta löydät pöydästäni myös originaalia arttia omista hahmoistani. Toivotan kaikille jo etukäteen mahtavaa conia!

Mind.of.Wind

Hei! Pöydältäni löydät taidetta japanilaisesta populaarikulttuurista ja fantasian sekoituksesta aina fanitöihin. Jos taideprintit, kirjanmerkit tai vaikka tarrapaketit ovat juttusi, pistäydy käymään!

Kisuette

Piirrän kauhean söpöjä, ällöttäviä ja värikkäitä juttuja (etenkin kisuja), joita löytyy pöydältäni printtien ja kaikenlaisen tilpehöörin muodossa. Tulehan moikkaamaan!

Saida

Huvikseen piirtelevä taidekujalainen Turun Saaristosta. Pöydältäni löytyy sekalaisesti sekä fanitaidetta että originaalia tuotosta eri muodoissa, esim. printtejä, tarroja, magneetteja, pinssejä, charmeja, jne.

Riia Hakala

Moi! Olen Riia Hakala mutta kuljen netissä nimellä Rii. Tämä on minun ensimmäinen kertani myymässä taidekujalla! Myyn anime tyylillä tehtyjä julisteita, pinssejä, tarroja ja muuta! Hahmoja ovat esimerkiksi pelistä Genhin Impact, My hero acatemia, Hunter X Hunter, Owari No Seraph ja monia muita. Olen paikalla lauantaina, joten tule ihmeessä katselemaan ja moikkaamaan. <3

Aeroz & Pyrexbut

Hei Hypettäjät! Täällä kirjoittelee kaksi motivoitunutta taiteen harrastajaa, jotka kumpikin tuovat taitonsa esille omalla, ainutlaatuisella tyylillään. Uskomme, että meillä on annettavaa jokaiselle conissa kävijälle, ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti jotain jokaiselle! Tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa pieniä tilaustöitä paikan päällä. Tule siis hakemaan omasi meidän pöydästämme!

Nli

Olen Hyvinkääläinen taiteilija ja teen enimmäkseen sarjakuvia ja piirroksia digitaalisin työvälinein. Sarjakuvissa teen sekä käsikirjoituksen että kuvitukset itse. Kirjoitan usein hahmokeskeisiä tarinoita joissa on ripaus fantasiaa. Teen sekä lyhyitä zinejä että pidempää tarinaa.

Nefa

Heipähei! Pöydälläni on värikäs kattaus erilaisia vinyylitarroja, akryylituotteita ja käsitöitä, niin fanarttia kuin orginaalia. Erityisen hypenä olen Pokemonista, idolipeleistä, pride hommeleista ja kaikesta söpöilystä. Tervetuloa tutustumaan!

Memokuart

Heips! Tuotevalikoimaani kuuluu mm. erikoisefekti tarroja, tarra-arkkeja, charmeja, pinssejä, magneetteja ja paljon muuta söpöä ja hauskaa. Myyn myös erilaisia käsitöitä omilla kuoseillani. Uutuutena on käsin tehdyt omamorit, eli onnenamuletit! Tuotteiden teemat pyörivät vahvasti japanin ympärillä kettumaskeista onnenkissoihin. Löydät pöydältäni orginaalin taiteen lisäksi fanarttia eri sarjoista ja peleistä. Kissoja unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan :3c

Javicterry & Annanuklear

Moi! Meidän pöydältä löytyy muunmuassa korkealaatuisia taideprinttejä, tarroja, ja charmeja! Saatavilla pääosin Mcyt-fanitaidetta, originaalitöitä, ja taidetta muista satunnaisista fandomeista! Tulkaa morjestamaan! : D


Taidekuja 2022 sunnuntai

Sivellinsiili & Harpago

Pöydältämme löytyy erilaisia käsitöitä korujen ja virkattujen pehmolelujen muodossa!

lucinfernos & kylkiluukaramelli

Olemme kaksi juuri valmistunutta taide- ja popkulttuuri-intoilijaa, jotka haluavat jakaa kädenjälkiään muiden harrastelijoiden kanssa. Pöydältämme voi löytää animeen, mangaan, peleihin ja TV-tuotantoon liittyviä printtejä, pinssejä, tarroja ja paljon muuta!

GeistVirus

Kaakkoissuomalainen keskiyön taiteilija saapuu pitkän tauon jälkeen jälleen Hypeconiin! Valikoimastani löytyy paljon aasialaisesta kulttuurista, mystisestä unimaailmasta ja okkultismista vaikutteita saaneita taideprinttejä, tarroja, pinssejä ja paljon muuta kivaa kotiin vietäväksi. Myös fanitaide tuotteita on tarjolla eri sarjoista kuten Õkami, Spyro the Dragon, Dungeons & Dragons ja Warframe. Tervetuloa eksymään mystiikkaa täynnä olevan pöytäni luokse!

Tipsutora

Moi! Olen Tipsutora 🙂 Pöydältäni löydät originaalia- ja fanitaidetta printtien, postikorttien, pinssien, rintanappien ja tarrojen muodossa. Näiden lisäksi löytyy myös pieniä virkattuja avaimenperiä ja figureita.

Charmeine & Tomatijuissi

Tervetuloa käymään Tomatijuissin ja Charmeinen pöydällä! Tarjottavana on erilaisia töitä fanitaiteesta originaaleihin eri muodoissa kuten printteinä ja tarroina! Tulkaa katsomaan ja tervehtimään!

Kiutiu

Kiutiu tuo myyntiin valikoiman suloisia asusteita pikkueläinten ja hörhelöiden ystäville. Löydä itsellesi uusi pikkulaukku, pitsipussukka tai hiuskoristeet kesäksi!

thiriumCatalyst

Jos erilaiset sarjat, pelit ja elokuvat tuottavat sinulle yhtä paljon iloa kuin minullekin – löydät pöydältäni varmasti jotain mieleistä! Tervetuloa nappaamaan mukaan printtejä, tarroja, pinssejä ja muuta kivaa pikkutavaraa.

CuteFlare

Hei~ Olen CuteFlare, joka tunnetaan netissä pääasiassa 2D animaattorina ja kuvittajana. Taidekujalla töistäni löytyy värikkäitä, söpöjä, usein kissa-teemaisia originaaleja tuotteita. Rakastan tarinankerrontaa ja täten sarjakuvat ja visuaalinen tarinankerronta ovat vahvana osana brändiäni~

Sadepäivä

Heippa! Sadepäivän pöydästä löytyy niin charmeja, erilaisia tarroja, pinssejä kuin pieniä taideprinttejäkin. Aiheisto söpöä ja myös hieman kriipimpää! :3

Hilja “XOHIHI” Vuorinen

Moi, mä oon XOHIHI (tai ihan vaan HIHI) ja teen anime fanarttia sekä ihan totisia taideteoksia vapaa-ajallani. Mun tulevaisuuden unelma olisikin olla työkseni taiteilija. Mun lempisarjoihini kuuluu esim. JJBA, Chainsaw man, Dorohedoro ja monta muuta! Tuu ihmeessä moikkaamaan ja kaupittelemaan mun kanssa Hypeconiin!

Pupukultti & Devikyu

Pupukultti: Pöydältäni tulet löytämään ihania pinkkejä tuotteita, kuten charmeja, sydämenmuotoisia badgeja, avainnauhoja, tarroja sekä printtejä. Taiteessani esiintyy paljon pupuja ja vaaleanpunaisen sävyjä. Kaikki söpöjä asioita rakastavat tervetuloa! <3
Devikyu: Taidettani inspiroivat j-fashion, taikatytöt ja j-pop idolit. Tuotteissani on näiden teemojen lisäksi myös söpöjä eläinmaskotteja ja pastellisävyjä.

inka tuulia

Hei! Olen parikymppinen tamperelainen taiteilija, joka tykkää paljon keijuista ja pesukarhuista. Myyn itsetekemiä tarroja, printtejä, pinssejä ja muuta kivaa arkea piristämään. Kiitos paljon kiinnostuksestasi töitäni kohtaan ja hyvää conia! <3

Kaarinart

Olen sarjakuvapiirtäjä, animaattori ja kuvittaja Helsingistä. Tuotteideni aiheina on mm. eläimet, Star Wars ja Pokémon. Taiteeni on iloista ja värikästä. Myyn tarroja, pinssejä, avainkaulanauhoja, charmeja, postikortteja, sarjakuvia ja kangaskasseja.


Taidekujalla koko viikonlopun

Tiitcha

Meikäläisen pöydältä löytyy kaikenlaista kivaa originaalista fanarttiin, kuten printtejä, pinssejä ja charmeja. Sen lisäksi pöydältäni voi bongata söpöjä huovutettuja pöllöjä ja kettuja.

PawsUpRobbie & Bumblestellar

Hei! Olemme kaksi nuorta queer-taiteilijaa, joiden pöydältä voi löytää fanitaidetta sekä lgbtq-aiheista taidetta muun muassa printtien ja tarrojen muodossa. Jade (@bumblestellar) on kahden eri piirustustyylin taitaja, jolta luonnistuu pehmeä semirealismi, kuin myös sarjakuvamainen black-linework -tyyli. Jadella on myytävänä charmeja ja pinssejä sekä fanitaidetta cartoon- ja animehahmoista. Robert (@pawsuprobbie) on pääsääntöisesti original character -piirtäjä, minkä vuoksi fanitaidetuotteiden lisäksi hänellä on myynnissä myös pride-aiheisia oc-teoksia.

Si3art

Hello! I’m an artist from Estonia who loves to experiment with tradional mediums and spend time painting characters I’m passionate about. You will see a lot of these illustrations as prints, charms and stickers, in the meantime you are welcome to take a peek at my social media page to see what kind of drawings to expect at the event! 🙂

Koomalaama & Sudenhuuto

Koomalaama ja Sudenhuuto edustavat jälleen saman pöydän takana Hypeconissa! Perinteisten tarrojen, pinssien, avaimenperien ja magneettien lisäksi pöydältämme löytyy esimerkiksi washi-teippiä, puupinssejä ja avainnauhoja. Lukuisten fandomien (Okami, Ghibli, Miku Hatsune, Pokemon…) lisäksi edustettuna ovat esimerkiksi söpöt eläinhahmot (erityisesti koirat, kissat ja siilit), huonekasvit ja kallot. Osa pöydän valikoimasta vaihtuu sunnuntaiksi, joten piipahda silloinkin!

JKmiddlehouse

JKmiddlehouse on taiteilija ja striimaaja Tampereelta. Pöydältä löytää
taideprinttejä, avaimenperiä, tarroja, sarjakuvia ja omakustanteisia kirjoja. Hänen taiteessa tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä.

Faunora Creations

Faunora Creations on yhden ihmisen taiteellinen väylä tehdä ihmisten elämästä sopivasti pörröistä! Pöydälle tulee myyntiin käsintehtyjä hiuspantoja eläinten korvilla ja koristeilla, vyölenkillisiä häntiä ja fursuit-päitä. Otan mielelläni vastaan myös tilaustöitä!

phiitea & Beri

Phiitean pöydänkulmasta tulet löytämään original artin lisäksi tosi cool anime ja cartoon fanarttia mm. One Piece ja Avatar The Last Airbender sarjoista. Berin pöydänkulmasta löytyy printtejä ja tarroja. Tämä vielä (taide)lukiota käyvä aikuislapsi myy värikkäitä teoksia, joiden uhreina ovat peli- ja animehahmot. Tervetuloa jutteleen ja katteleen!

Sotavalta & Vihtoori

Hei! Olemme Sotavalta & Vihtoori, queer pariskunta. Meidän pöydästä löydät fantasia-aiheisia tarroja, koruja, pienlehtiä, postikortteja ja kaikkea muuta.

Gomis & Damatris

Nika “Gomis” Kiiskilä piirtää outoja otuksia, jänniä juttuja ja eriskummallisia eläimiä! Hän tekee myös paljon omakustannesarjakuvia jotka käsittelevät näiden teemojen lisäksi vahvasti sateenkaariasioita. Originaaleja fantasia-aiheita ja mörrimöykkyjä löytyy printtituotteina, tarroina, pinsseinä, avaimenperinä ja kangasmerkkeinä.
Iida “Damatris” Reitti myy printtejä ja postikortteja joiden aiheina ovat erityisesti eläimet ja fantasia, mutta mukaan mahtuu myös hieman fan artia. Pöydältä löytyy myös tarroja, avaimenperiä, korvakoruja, pinssejä sekä badgejä. Erikoisuutena omakustannesarjakuvaa jonka genreinä ovat mm. sci-fi ja fantasia.

hallanvalo

Moikka! Olen Halla, Oululainen kuvataiteilija ja söpöjen sammakoiden ystävä. Pöydältäni voi löytää myös muita otuksia printtien, tarrojen ja pinssien sekä muiden tuotteiden muodossa.

karsinogeneetikko

Moikka! Jos suo sattuu kiinnostaan fanitaide animesta, peleistä tai sarjakuvista muun muassa printtien, tarrojen ja rintapinssien muodossa niin tuu ihmeessä katteleen ja ihmetteleen 🙂


Yhteystiedot Instagram Facebook Twitter