Hypecon?

Hypecon on alkujaan syntynyt Hyvinkään Nuorisopalveluiden järjestämän Onigiri- sekä Warhammer-kerhojen ajatuksesta järjestää oma, pienimuotoinen tapahtuma. Tapahtumassa suurimpina teemoina ovat anime sekä pelit (miniatyyripelit, MTG jne), mutta myös roolipelit sekä monet muut aihealueet ovat edustettuina.

Tapahtuman sisältö ja luonne tulee kävijöiltä itseltään; suunnittelu tehdään sosiaalista mediaa hyödyntäen etenkin discordin puolella ja siihen voi osallistua kaikki halukkaat ikään tai asuinpaikkaan katsomatta! Avoimen suunnitteluporukan lisäksi on muodostunut tiiviimpi conitea, johon on mahdollista kiinnostuneiden yhä liittyä mukaan.

Hyvinkään Nuorisopalvelut osallistuu tapahtuman järjestämiseen, jonka vuoksi tapahtuma on mahdollista säilyttää pääsymaksuttomana ja ikärajattomana jatkossakin.

Hypecon järjestettiin ensimmäisen kerran Hyvinkään kaupungintalon aulassa ja sen jälkeen tilana on toiminut vuosina 2013 sekä 2014 Hyvinkääsali, joka tarjoaa kauniit tilat ja upean esiintymislavan tapahtumalla. Hypecon 2015 järjestettiin kaupungintalolla sekä uusissa kulttuuri- & liikuntatiloissa kaupungintalon välittömässä läheisyydessä, jonka aula sekä sisäpiha ovat myös tapahtuman käytössä. Tilat tarjoavat mahdollisuuden puheohjelmille, laajalle myyntipöytä-salille, lavaohjelmalle sekä useille peleille! Yleistä hengaustilaa löytyy ja sään salliessa sisäpihalla voi nauttia auringosta ja järjestää photoshootteja. Hypecon 2016 & 2017 järjestettiin samalla tilakokonaisuudella kuin edeltäjänsä, ja näitä tiloja pyritään hyödyntämään tulevinakin vuosina.