Kirpputori

Hypecon järjestää kirpputorin, jonne voit tuoda esimerkiksi myyntiin kaapin pohjalla lojuvat vanhat mangat tai uutta kotia tarvitsevat figuurit!

Hypeconin kirpputorilla on tarjolla 10 pöytää nopeimmille varaajille. Pöydät ovat ilmaisia eli niiden varaamisesta ei peritä maksua!

Kirpputori toimii samaan tapaan kuin taidekuja: Varaat itsellesi pöydän, tuot tapahtumapäivänä pöydällesi myyntiin tulevat, hinnoitellut tuotteet ja vahdit sekä hoidat itse omien kirppistavaroidesi myynnin tapahtumapäivien ajan. Kirpputori sijaitsee myyntisalissa.

Pöydät ovat kooltaan 120x80cm, joten varaa vain siihen mahtuvat tuotteet mukaan, jos tuot enemmän tavaraa, varaa kaksi pöytää (max 2 pöytää/henkilö). Muistathan ilmoittaa haluatko kirpputoripöydän kahdeksi päiväksi vai yhdeksi päiväksi (ilmoita kumpi päivä). Lauantaina myyntisali on avoinna klo 10-19 sekä sunnuntaina klo 11-18.

VUODEN 2023 KIRPPUTORIHAKU AVATAAN KEVÄÄLLÄ
Ilmoitamme haun alkamisesta some-tileillämme!

Varaa itsellesi pöytä Hypeconin kirpputorilta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ✉ kirpputori@hypecon.net

Kirjoita viestin otsikoksi ”Kirppispöydän varaus”, kerro yhteystietosi (puhelinnumero ja nimi), päivät milloin haluaisit kirpputoripöydän ja kuinka monta pöytää varaat.


Yhteystiedot Instagram Facebook Twitter