Kaupungintalon ohjelma

Kaupungintalon puoleisessa infossa käydään teippauttamassa realistisen näköiset asejäljitelmät, sekä hakemassa ohjelmapitäjien ja työvoiman badget.


Vuoden 2022 Pelipuolen ohjelma:

Aula (alakerta)

Vampire the Eternal Struggle – demopiste
Jaakko ”Llewar” Mäkelä & Teemu ”Teryn” Pulkkinen
Klo 10.00 – 18.00

Pyhät hullut? Pukumiehet? Taiteilijat? Urbaanit erakot? Velhot? Mistä klaanista nousee Hyvinkään seuraava hallitsija?! VTES on 4–5 pelaajalle suunniteltu politikointiin ja taktikointiin perustuva keräilykorttipeli.
Peli soveltuu hyvin uusille pelaajille, koska se ei ole perinteinen keräilykorttipeli, eikä se ole sen vuoksi kallis aloittaa. Tule kokeilemaan!


Vampire the Eternal Struggle – korttipelin Grand Prix -turnaus
Antti ”Dada” Penttilä
Koko päivän

Hypeconissa järjestetään VTES-korttipelin Grand Prix -turnaus.
Sääntöinä standard constructed – proxyt ei sallittuja.
Turnaukseen ilmoittaudutaan sen alkaessa klo 10, mutta voit tutustua peliin turnauksen aikana demopisteellä sekä vierailla turnauksen ohessa olevalla Pakkaklinikalla.


VTES -pakkaklinikka
Janne Lönnqvist
Koko päivän

Eikö omat VTES -pakkasi oikein toimi? Onko pakkojen rakentaminen nuivaa ja hankalaa eikä niistä koskaan tule sellaisia mitä olit ajatellut? Ota pakkasi mukaan ja tule etenkin vasta-alkajille ja vähemmän kokemusta omaaville VTES -pelaajille suunnatulle pakkaklinikalle niin koetetaan yhdessä muokata pakkasi nohevampaan kuntoon pakkaklinikalta löytyvillä ekstrakorteilla.


Blood Bowl
HUBBLe (Hyvinkään Uudenmaan Blood Bowl League)
Koko päivän

Blood Bowl on Warhammerin maailmaan sijoittuva miniatyyrilautapeli, jossa fantasiahahmot pelaavat jenkkifutiksen kaltaista pallopeliä. Joukkueet koostuvat esimerkiksi ihmisistä, kääpiöistä, örkeistä tai muista fantasiaolennoista. Tule testaamaan valmentajantaitosi, ohjaa joukkueesi tekemään mahdollisimman monta maalia… ja samalla mätki vastustajan joukkue tainnoksiin!


Magic the Gathering
LiPeVä
Koko päivän

Tule oppimaan Magic the Gatheringin eli MtG:n perusteet tai haasta kaverisi tai ohjelmanpitäjät velhotaisteluun maailman suosituimmassa keräilykorttipelissä. Ohjelmanpitäjät tarjoavat käyttöön helposti pelattavat pakat ja neuvovat tarvittaessa.


Mordheim
LiPeVä
Koko päivän

Warhammerin fantasiamaailmaan sijoittuva Mordheim -miniatyyripeli kertoo komeetan raunioittamassa kaupungissa seikkailevien aarteenetsijöiden välisistä kahakoista. Siinä missä Warhammerissa komennat isoja armeijoita, Mordheimissa ohjaat vain muutaman aarteenetsijän ryhmää muita hahmoja vastaan. Kuka löytää arvokasta Wyrdstonea? Entä selviääkö kukaan ehjin nahoin seuraavaan seikkailuun?


Pokémon-pelipiste
Jasu Palomäki
Koko päivän

Pokémon-pelipisteellä pääset tutustumaan sekä Pokémon TCG (Trading Card Game) -keräilykorttipeliin että Pokémon-peleihin Nintendo Switchillä. Pokémon-pelipiste sopii sekä täysin uusille että kokeneille pelaajille. Pisteeltä löytyy valmiita pakkoja lainattavaksi ja paikalla on kokenut pelaaja neuvomassa pelin saloihin. Voit myös haastaa vetäjän omilla pakoillasi. Ota kaverisi mukaan ja tulkaa pelaamaan.

”Pikachu, valitsen sinut!”


Warhammer ja Warhammer 40000
LiPeVä
Koko päivän

Kokeile maailman tunnetuimpia miniatyyripelejä: tarjolla on fantasiamaailmaan sijoittuva Warhammer tai ihmiskunnan synkästä tulevaisuudesta kertova Warhammer 40000. Voit pelata joko kaverin kanssa tai ohjelmanpitäjiä vastaan. Ohjelmanpitäjät opastavat mielellään itse pelissä ja ylipäätään miniatyyri- eli figuharrastuksen aloittamisessa.


Warhammer 40k Kill Team -demopelejä
Peitsa Veteli & Erno Trygg
Koko päivän

Ryhmätason kommandorähinöitä synkässä tulevaisuudessa! Tule kokeilemaan Games Workshopin Warhammer 40000 -pelin maailmaan sijoittuvaa nopeatempoista skirmish-peliä vauhdin ja vaarallisten tilanteiden parissa.

Alakerran kokoushuoneet (lasiovien takana)

Konsolipelihuoneet
Hyvinkään Pelitalo
Koko päivän

Konsolipelihuoneista löydät PlayStation 4:n, Wii U:n ja XBOX 360:n, joilla pääset pelaamaan erilaisia pelejä. Lisäksi käytettävissä on VR-lasit.
Testaa itse tai kamppaile kaverisi kanssa konsolien mestaruudesta!


Retropelit
Victor Micordia
Koko päivän

Tule muistelemaan vanhoja retropelien parissa tai tutustumaan ”uusiin” vanhoihin peleihin. Tule yksin tai porukalla kokeilemaan konsoli- ja videopelejä vuosikymmenten takaa!

Yläkerta

Roolipeli: ”Viimeinen viesti”
Sami Nyberg
Klo 11, 12, 13 & 14

”Olen kontaktissa vieraaseen kulttuuriin…”, jonka jälkeen radio mykistyi. Tulette alukselle ottamaan selvää mitä on tapahtunut. Roolipelin pelitestausta kahdelle pelaajalle.
Aloitus tasatunnein klo 11, 12, 13 ja 14.
Pelin kesto noin 20 minuuttia.


Roolipeli: Rohkea tarina vaihtoehtoisessa maailmassa (A Brave Story in an Alternate World)
Jere Manninen
Klo 12.00 – 15.00

Isekai -tyylinen seikkailu, jossa joukko henkilöitä päätyy fantasiamaailmaan, jossa taikuus, olennot ja mahtavat soturit ovat jokapäiväisiä ilmiöitä. Seikkailu vie heidät lentävään kylään, joka heidän täytyy pelastaa ennen kuin kylää ilmassa pitävä maaginen puu menettää voimansa. Kylässä seikkailijat tulvat kohtaamaan kameja (henkiä/jumalia), pelastavat pulassa olevia kyläläisiä sekä kenties oppivat käyttämään uusia yliluonnollisia kykyjään.

Pelissä on hahmot valmiina 2–6 pelaajalle. Peli sopii myös roolipelistä kiinnostuneille, jotka eivät ole vielä aikaisemmin pelanneet tai niille, jotka ovat vasta aloittaneet pöytäroolipelien pelaamisen.
Peli sopii myös lapsille (vähintään yli 7-vuotiaille).


Roolipelipiste
Wille Ruotsalainen
Koko päivän

Haluatko testata roolipelaamista tai osallistua peliin? Tule mukaan roolipelaamaan. Lyhyt kokeilu tai useamman tunnin setti, molempia tarjolla. Luvassa ainakin samuraiseikkailua myyttisessä Japanissa ja yllätyksellistä hirviötoimintaa kokkikilpailuissa.

Ikärajattomat iltabileet

Iltabileet!
DJ Angelica Roselie & DJ Serica Kitty
Klo 20.00 – 22.00

DJ Angelica Roselie & DJ Serica Kitty soittavat tanssittavaa ja hyväntuulista Japani-teemaista musiikkia parin tunnin ajan. Tule mukaan tanssimaan ja fiilistelemään varmasti iloiseen ja mukaansatempaavaan japanilaisen konemusiikin maailmaan.

Angelica Roselie on tunnettu emotionaalisesta ja söpöstä soittotyylistään. Biisit kertovat usein kauniita tarinoita, minkä lisäksi ne ovat varmasti tanssittavia ja meneviä. Angelican DJ-setin genrevalikoima tulee olemaan aika laaja sisältäen monenlaista japanilaista elektronista tanssimusaa. Angelican löytää someista ja mixcloudista nimellä @angelicaroselie.

Serica Kitty on kissatyttö, joka tykkää söpöistä asioista. Serica soittaa menevää & melodista J-Corea ja Happy Hardcorea. Tästä setistä ei siis energisyyttä tule puuttumaan, ja tähän soundiin on hyvä lopetella lauantain conipäivä. Serican löytää someista ja mixcloudista nimellä @sericakitty.


Yhteystiedot Instagram Facebook Twitter