Vanhemmille

Hypecon on Hyvinkään Nuorisopalveluiden ja nuorten yhdessä tekemä tapahtuma, joka järjestetään kerran vuodessa Hyvinkäällä. Hypecon on anime&pelitapahtuma, painotuksena anime (japanilainen animaatio), manga(japanilainen sarjakuva), muu japanilainen nuorisokulttuuri sekä pelien puolelta etenkin miniatyyripelit sekä roolipelit. Myös konsolipelaaminen ja lautapelit ovat edustettuina.

Tapahtuma on päihteetön ja ikärajaton, eli kaikenikäiset kävijät ovat tervetulleita! Paikalla on nuoriso-ohjaajia, järjestyksenvalvojia sekä vapaaehtoistyöntekijöitä.

Hypecon järjestetään Kaupungintalon, Takomon ja Studio Donnerin tiloissa, jotka sijaitsevat aivan Hyvinkään keskustassa. Juna-asemalta matkaa on n. kilometri. Tilojen läheisyydessä on kauppakeskus Willa, josta löytyy useita ruokapaikkoja. Tapahtuma-alueella itsellään on kahvio.

Ohjelma-osiosta löytyy kuvaukset ohjelmista ja aikataulut. Hypeconissa ei ole lainkaan k18 ohjelmaa. Tapahtuma on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, joten nämä teemat eivät esiinny myöskään ohjelmanumeroissa.

Tapahtuma on pääsymaksuton, mutta paikalla on myyntipöytiä (yrityksien sekä yksityisten henkilöiden), joten on hyvä varata rahaa mukaan. Myynnissä on niin mangaa, pelijuttuja kuin muuta oheistuotetta. Lähtökohtaisesti myyntipöydissä käy vain käteinen.

Lisätietoja voit kysyä
nuoriso-ohjaaja
Jenni Lappalaiselta
(jenni.lappalainen@hyvinkaa.fi,
p. 040 6685040)

tai sähköpostitse:

hypecon@hypecon.net