Järjestäjät

 

Conitea

Hypeconin conitean tavoitat parhaiten Hypecon-sähköpostista, lähettämällä viestin osoitteeseen hypecon@hypecon.net

Tämän lisäksi Facebookin suunnitteluryhmä on aktiivinen ryhmä, jossa on mahdollista osallistua Hypeconin suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Hyvinkään Nuorisopalvelut

 

Hyvinkään kaupungin Nuorisopalvelut on Sivistystoimen alainen toimija, joka tarjoaa kaupungin nuorille maksuttomia ja tasavertaisia harrastusmahdollisuuksia. Nuorisopalveluiden toimintamuotoja ovat esimerkiksi talotyö, yksilötapaamiset, kerhotoiminta, pelitalotoiminta, tapahtumien järjestäminen sekä koulunuorisotyö.

 

Nettisivut


Nuorten Hyvinkää
Pelitalon sivu
Ohjaajat löytyvät: Hyvinkään Nupa Etunimi

 

Onigiri

 

Onigiri on anime&manga -kerho yläasteikäisille ja toisen asteen opiskelijoille. Kerholla käy viikottain 5-15 kävijää, ja facebook-ryhmään kuuluu liki 80 jäsentä.

Kerholla toimii torstaisin Pelitalon yläkerrassa klo 16:30-19, osoitteessa Solbonkatu 1, Hyvinkää.

Onigirin löytää facebookista!

 

Lisätietoja voi kysyä Nuoriso-ohjaaja Jenniltä (jenni.lappalainen@hyvinkaa.fi)

 

Hyvinkään Pelitalo

 

Hyvinkään Pelitalo on 2012 käynnistetty avoin tila pelaamista harrastaville ja pelaamista harrastamiseen. Pelitalo on Hyvinkään Nuorisopalveluiden järjestämää toimintaa ja fyysisesti se sijaitsee Nuorisotalo Sillan tiloissa (solbonkatu 1, Hyvinkää). Pelitalon sisällä toimivat niin tietokonepelit, konsolipelit, keräilykorttipelit, korttipelit, lautapelit, miniatyyripelit, pöytäroolipelit ja välillä jopa larpit! Toiminta on suunnattu 12-20 vuotiaille, mutta osa kävijöistä on tätä nuorempaa tai vanhempaa – toiminnan osalta iällä ei ole väliä, sillä pelit ovat yhdistävä kiinnostuksen kohde kaikilla paikalla oleville. Toiminta on täysin päihteetöntä ja syrjinnästä vapaata; Pelitalolla jokainen saa olla oma itsensä eikä vihapuhetta kohdisteta edes pelihahmoihin tai yleisesti puheissa. Noudatamme pelaamisen kanssa fiksua pelikäyttäytymistä ja pyrimme luomaan pelien pariin kehittävää kommunikointia pelaajien, tiimien ja yhteisöjen välille.

Suosittuja pelejä Pelitalon piirissä ovat mm. Warhammer, Pokemon (korteilla sekä DS), League Of Legends, CS:GO, Overwatch, Super Smash Bros, Small World sekä viikoittain pelatut pöytäroolipelit. Pelitalolta löytyy yli 40 lautapeliä, useita konsolipelejä sekä kymmenittäin tietokonepelejä, tervetuloa tutustumaan!

Pelitalon tiedot löydät täältä, tai kysymällä lisätietoja Pelitalon vastaavalta ohjaajalta Jenni Lappalaiselta (jenni.lappalainen@hyvinkaa.fi)