Hypecon Encore

Hypecon Encore on Hypeconin kauan odotettu toinen päivä, joka saapuu osaksi Hypeconia vuonna 2022! Sunnuntaina tapahtuma on avoinna klo 11-18, jolloin käytössämme ovat Takomon sekä Myyntisalin tilat.

Encoren ohjelma painottuu erityisesti aasialaiseen katumuotiin sekä musiikkiin, mutta muutakin ohjelmaa on sunnuntaille!

Blackboxin ohjelma

AquaShine! 5th live: Nijigaku Encore
Aquashine
Klo 11.30 – 12.30

Ayumu-pyon~ AquaShine esiintyy Hypeconissa ensimmäistä kertaa, samalla juhlistaen Hypeconin 10-vuotissynttäreitä! Nijigasakin voimin tuomme Hypecon Encoreen vaikuttavan settilistan täynnä energisiä tahteja ja pehmeitä melodioita. Tupsahtamalla paikalle pääset nauttimaan Blackboxin täydeltä idolitunnelmaa!


Lolita muotinäytös
Hellocon ry
Klo 12.30 – 13.00

Lolitayhteisön muotinäytös, jossa lolitaharrastajat esittelevät upeita asukokonaisuuksiaan.


Laceheart Idols Second Live
Laceheart Idols
Klo 13.00 – 13.30

Laceheart Idolsin toinen live: Project Vocaloid!

Olette saattaneet nähdä Laceheart Idolsin Project Saint Snow debyytin, mutta Love Live! ei tosiaankaan ole ainoa lähde, josta tuomme musiikkia ja actionia lavalle! Tänä kesänä meillä on luvassa värikäs ja energinen Vocaloid show! Ps. Muistakaa ottaa valotikku mukaan!


K-POP Medley
The Underdogs Dance Crew
Klo 13.30 – 14.00

Tulemme näyttämään hieman K-popin eri puolia ja konsepteja esityksissämme. Tulemme ensimmäistä kertaa Hypeconiin esiintymään ja toivommekin tuovamme hymyjä ihmisten kasvoille esityksillämme!


Kunniavieras: Roni “kaokitsune” Liedes
Klo 14.00 – 15.00
Huom: Tähän ohjelmaan tarvitset paikkalipun!

Hypecon Encoren kunniavieraaksi saapuu meille monelle somesta tuttu persoona Roni Liedes, tai tunnetummin ”kaokitsune”. Ohjelman aikana pääset kuulemaan Ronin vastauksia ennalta esitettyihin kysymyksiin sekä kuulemaan hänen mietteitään aasialaisesta katumuodista. Paikkalippuja ohjelmaan jaetaan piha-alueen infopisteellä klo 12 alkaen!

Ohjelman päätteeksi voit tavata Ronin kanssa henkilökohtaisesti Meet & Greet-tilaisuudessa klo 15–16 Puheohjelma 2 tilassa.


Revontulet: Unit Party! Round 2 – Hypecon Mix
Revontulet
Klo 15.00 – 16.00

Koska yksikään kesäloma ei ole täydellinen ilman idolishow’ta! Revontulien cover-ryhmä on tullut viihdyttämään niin uusia kuin vanhojakin Love Live!-faneja kesän kuumimmalla subunit-setillä, eikä tästä livestä todellakaan kannata jäädä paitsi!


R3connect first live! Let’s R3connect!!
Sai, Emppu & Heidi
Klo 16.00 – 17.00

Moikka! Tervetuloa meidän ihka ekaan liveen! Me olemme kolmen jäsenen pieni mutta energinen ryhmä. Tulemme vetämään tässä livessä kovan setin Love Live tansseja joten idolifanien ei kannata jättää tätä välistä. Kaikkien näitten vaikeitten aikojen jälkeen Let’s R3connect~


Northern ★ Star! Summer minilive
Sai, Emppu & Heidi
Klo 17.00 – 18.00

Pitkän coni tauon jälkeen Northern Star päätyy takaisin lavalle! Luvassa on kesäisiä Love Live! -ryhmän Aqoursin biisejä. Aika ottaa valotikut ja vesipullot mukaan!!

Puheohjelma 1

K-pop tietovisa
Armida “Aru” Hälikkä
Klo 13.00 – 14.00

Tervetuloa testaamaan tietämystäsi K-popin maailman ihmeellisistä artisteista ja kappaleista! Luuletko tunnistavasi ryhmän pienten vinkkien perusteella? Tai kappaleen parin sanan avulla? Tervetuloa siis kokeilemaan! Ohjelma tapahtuu Kahootin merkeissä, joten muista ottaa puhelimesi mukaan. Voittajalle luvassa K-pop aiheinen palkinto!


Hyvän roolipelin palaset
Harrastusseura Revontuli ry – Raezla Stserbak & Rea Nieminen
Klo 14.30 – 15.30

Mistä on hyvät tarinaroolipelit tehty? Alustoista, maailmoista, juonikuvioista, hahmoista, pelaajista, ylläpidosta – niistä on hyvät pelit tehty. Tule mukaan luennolle seuraamaan ja pohtimaan, millaisista seikoista saadaan aikaan se viihtyisä peli, jonka äärelle on innostavaa palata kerta toisensa perään! Luennon vetäjinä kaksi pitkäaikaista tarinaroolipelien harrastajaa.

Puheohjelma 2

Lolitamiitti
Hellocon ry
Klo 13.00 – 14.30

Lolitamiitti, jossa lolitaharrastajat ja tyylistä kiinnostuneet kokoontuvat tapaamiseen tutustumaan ja pelaamaan seurapelejä.


Kunniavieraan Meet & Greet
Klo 15.00 – 16.00

Somesta tuttu Roni Liedes on tavattavissa Puheohjelma 2 tilassa kunniavierasohjelman jälkeen. Tervetuloa tapaamaan ja keskustelemaan Ronin, tai tutummin ”kaokitsunen” kanssa!

Peilihuone

Ihmiskimble
Mama Hemli
Klo 11.00 – 12.30 & 16.30 – 18.00

Kimble-mestari MamaHemli esittelee teille nyt maailman mahtavimman pelin: Ihmiskimblen! Oletko koskaan halunnut isommalla porukalla pelata Kimbleä, mutta alkuperäiseen peliin on mahtunut mukaan vain neljä pelaajaa? Nyt ongelmaan on ratkaisu, sillä Ihmiskimbleen voi osallistua huikeat 16 pelaajaa! Tässä Hypeconin jokavuotisessa klassikossa nappuloiden sijaan Te, rohkea voitonhaluinen kansa, pääsette laudalle. Joten mitäs sanot, lähdetkö mukaan rentoon ja hullun hauskaan Ihmiskimbleen? Etevimmälle Ihmiskimble joukkueelle on luvassa todistus voitosta sekä pientä herkuteltavaa jokaiselle


Paraparaa K-popin tahtiin
TanPARA
Klo 12.30 – 13.30

Tule tanssimaan paraparaa K-popin tahtiin! Parapara on Japanista peräisin oleva vauhdikas tanssilaji, joka keskittyy erityisesti käsien liikkeisiin. Tanssituntimme sopii kaikille tanssitaustaan katsomatta. Opimme helpohkon koreografian, jonka käymme oppitunnin aikana rauhalliseen tahtiin liike liikkeeltä läpi. Ja tärkeintä paraparassa on hauskanpito, joten tervetuloa pitämään hauskaa tanssin merkeissä!


Taikasauvatyöpaja
Ulottuvuusmatkat Oy
Klo 13.30 – 16.30

Taikasauvapajassa voit poiketa tekemään ikioman taikasauvan oman aika- taulusi mukaan. Pohjana käytetään suomalaista puuta ja koristeluihin löytyy luonnonmateriaalien lisäksi mm. kuumaliimaa, helmiä, nauhoja nahkaa sekä maalia. Pajan maksuun sisältyy kaikki tarvikkeet yksilöllisen taikasauvan tekemiseen. Taikasauvapajaa ohjaavat Ulottuvuusmatkojen Jutta Koskinen sekä Mira Suovanen, joilla on pitkä kokemus taikasauvojen valmistamisesta.

Taikasauvapaja on tarkoitettu kaiken ikäisille, mutta nuorempien kanssa suositellaan aikuisen apua (avustava hlö ilmaiseksi).
Työpajan hinta: 7€/hlö/taikasauva.

Hengaustila

Glittermeikkausta ja kasvomaalausta
Ulottuvuusmatkat Oy
Koko päivän (paitsi klo 13.30 – 16.30)

Tule ottamaan conin upeammat kasvomaalaukset ja säkenöivät glitterit naamallesi! Kasvomaalaukset tehdään super upealla moniväripaletilla. Glitterit ovat luonnonystävällistä ekoglitteriä ja kiinnitysaine sekä kasvomaalit ovat ihoystävällisiä ja lähtevät pesussa pois.
Glittermeikistä ja kasvomaalauksesta peritään paikanpäällä pieni materiaalimaksu!


Huopamaskottipaja
Harrastusseura Revontuli ry – Rea Nieminen, Jonna Hänninen & Raezla Stserbak
Koko päivän

Meillä on huopamaskottipaja, jossa voit suunnitella ja ommella itsellesi oman huopamaskotin pientä maksua vastaan. Tule myös tutustumaan Harrastusseura Revontuli ryn toimintaan! Olemme koko Suomen kattava yhdistys ja järjestämme jäsenten näköistä toimintaa sekä retkiä.


Helmikoru-työpaja
Von Aidainder aka Päivi ja Satu
Koko päivän

Tervetuloa Helmikoru työpajaan kokoamaan oma helmikorusi! Työpajassa opetetaan tekemään erilaisia värikkäitä helmikorupujotuksia, joiden avulla voi valmistaa mm. rannekoruja, tähtiä, rusetteja ja eläinhahmoja. Työpajaan mahtuu kerrallaan 10 henkilöä.
Työpajaan osallistumismaksu 3 €

Pihan ohjelma

Boffausta
Rasmus Naumoff, Lauri Vikström, Leo Easton, Sindri ”Shiru” Koskinen, Jarmo Orasmaa & Joni Laukkanen
Klo 11.00 – 15.00 & 16.00 – 18.00

Tervetuloa kokeilemaan boffausta: tajuttoman hauskaa pehmomiekkailulajia, jossa yhdistyy niin taito kuin yhteistyö. Laji on erittäin aloittelijaystävällinen, eikä osallistuminen vaadi mitään erikoisvarusteitakaan: lainamiekat ja kouliintuneiden ammattilaisten opastuksen saat paikan päällä!


K-pop random play dance game – K-popin vuodet
Mirine
Klo 15.00 – 16.00

K-pop random play on tanssipeli, jossa nauhalta soitetaan tunnettujen k-pop kappaleiden kertosäkeitä tai tunnettuja kohtia ja he, jotka osaavat kyseisen tanssin saavat astua eteen ja esittää tanssin. Mirinen K-pop random playssa on K-pop kappaleita ihan vuodesta 1995 nykypäivään asti, joten tanssin yhteydessä käymme läpi, miten K-pop on kehittynyt ja näemme kuinka tanssit ovat kehittyneet. Ohjelma on jaettu kahteen osaan, ensimmäisessä osassa ovat kappaleet vuosilta 1995-2015 ja toisessa osassa vuosilta 2016-2022. Tanssiryhmä Mirinen jäsenet ovat opetelleet ohjelmassa esiintyvät tanssit, jotta osallistujien ei tarvitsisi tulla yksin yleisön eteen.


Tunne, hoksaa ja Haasta!
Laurean sosionomiopiskelijat
Klo 11.00-15.00

Sopii kaikenikäisille, tule yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa! 

Radallamme pääset testaamaan tunnetaitojasi ja haastamaan aivojasi sekä ongelmanratkaisukykyäsi hauskojen pelien kautta. Jokaiselle radan suorittaneelle luvassa yllätys!