Boffauspisteen löydät Hypeconin sisäpihalta, keskeiseltä nurmialueelta. Alue on rajattu ja muuten pihaa saa käyttää tilan puitteissa piknik-henkiseen hengailuun sekä photoshoottauksiin.

Bofferointi

Rasmus Mäkynen, Arto Vehtari, Tiia Viirre, Lauri Vikström, Joni Laukkanen, Kalle Karakorpi, Sakari Seppälä, Oskari Spåra, Nea Paavilainen, Leo Easton, Luna Ustaris, Casper Varis

Avoin boffaus klo 11–20 (piha)
Pariotteluturnaus klo 15 (piha)
Rakentelupajat klo 12.30 & 16.30 (kaupungintalon aula)

Bofferointi eli boffaus on hauska ja toiminnantäyteinen laji, jossa pääsee ottelemaan pehmustetuilla miekoilla, kilvillä ja muilla keskiaikahenkisillä välineillä. Tule osallistumaan hauskoihin otteluihin, ja halutessasi rakentamaan itsellesi oma bofferi! Lajin aiempaa osaamista ei vaadita, reipas ja kunnioittava asenne riittävät jo pitkälle.

Uutuutena tänä vuonna voit myös napata itsellesi kaverin mukaan, ja ottaa osaa jännittävään pariotteluturnaukseen. Voittajajoukkue palkitaan! Turnaukseen on ennakkoilmoittautuminen, joka sulkeutuu 14:45. Joukkueessa saa olla max. 3 jäsentä, ja siinä käytetään erikseen varattuja laina-aseita. Ilmoittautuminen tapahtuu rastin ohjaajille paikan päällä.

Pajan materiaalimaksu on 4e/henkilö. Ole paikalla hyvissä ajoin, paikkoja on rajallisesti. Paja pidetään kaupungintalon aulassa.