Vänkärihaku

 

 

Vänkärihaku avoinna 7.1.-7.4.

Kaikki innokkaat, kokemattomat ja kokemusta omaavat ovat tervetulleita rakentamaan yhdessä Hypeconia! Tekemistä riittää laidasta laitaan, joten jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti mielekästä tehtävää. Aiempaa kokemusta vänkäröinnistä ei tarvita, vaan jokainen on tervetullut hakemaan vänkäriksi.

Etsimme tänä vuonna vänkäreitä anime- ja pelipuolelle. Animepuolella voit työskennellä yleisvänkärinä, pihan puolella, infossa, tekniikkavänkärinä tai Areenalla. Pelipuoli taasen on eri rakennuksessa sijaitseva puoli, jossa voit myös toimia yleisvänkärinä, infossa tai tekniikassa. Vänkärinä sitoudut osallistumaan conia edeltävänä päivänä (7.6.) pidettävään valmistelupäivään ja conin jälkeiseen loppusiivoukseen.

Tänä vuonna vänkärihaku toimii Kompassin kautta. Tarkemmat infot työtehtävistä löytyvät hakulomakkeesta. Sinun ei tarvitse vielä sitoutua mihinkään tehtävään, mutta meille olisi tärkeää kuulla mitä haluaisit alustavasti tehdä Hypeconissa. 

Korvaukseksi 3 tunnin työpanoksesta ja conin kasaamiseen sekä loppusiivoukseen osallistumisesta saat t-paidan sekä pääsyn greenroomiin conin aikana.

Kysymyksiä hausta tai muuten vänkäröintiin liittyen voi laittaa osoitteeseen hypecon@hypecon.net.

Haku päättyy 7.4.2019 klo 23:59.

Tästä linkistä hakulomakkeeseen!

 

riekuvalmistaustaton