Työvoima- ja järjestyksenvalvojahaku

VUODEN 2024 TYÖVOIMA- JA JV-HAKU ON PÄÄTTYNYT

Hypecon hakee tapahtumaansa vapaaehtoisia mahdollistamaan tapahtuman toteutumisen työpanoksellaan!

Hypecon on voittoa tavoittelematon, harrastajilta harrastajille tehtävä tapahtuma. Hypeconissa työvoimaksi pääsevät niin kokeneet konkarit kuin aloittelijat, ja jokaiselle valitulle järjestetään hänelle sopiva työtehtävä. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja ne jaetaan kiinnostuksen sekä osaamisen pohjalta.

Huomioithan, että työvoimaan liittyessäsi toivomme sinun sitoutuvan tekemään vähintään 4 työtuntia ja osallistuvan vänkäri-infoon perjantaina tai lauantaina. Työvuoroja on conin aukioloaikana lauantaina ja sunnuntaina, sekä kasaus- ja purkuvuoroja perjantaina ja sunnuntaina.

Työvuorot laaditaan hakijoiden toiveita mahdollisimman paljon huomioiden. Joissain tehtävissä (järjestyksenvalvoja, muut erityistehtävät) vuorot sovitaan suoraan oman vastaavan kanssa.

Järjestyksenvalvojaksi?

Järjestyksenvalvojilta edellytetään 18 vuoden ikää. Järjestyksenvalvojat sitoutuvat työskentelemään valitsemissaan työvuoroissa ja heille järjestetään erillinen JV-info turvallisuuspäällikön toimesta. Tehtävään valittaville tarjotaan myös pieni rahallinen korvaus tai tarvittaessa jv-kurssi.

Vapaaehtoisille tarjoamme

Kaikille Hypeconissa vapaaehtoisena toimiville tarjoamme Hypecon staff -paidan tai juomapullon sekä työpäivän ajaksi pääsyn Greenroomin (työntekijöiden taukotila) runsaine välipalatarjoiluineen. Lisäksi vähintään 6 tuntia työtä tekeville tarjoamme ilmaisen lattiamajoituksen ja pääsyn Greenroomiin molempina conipäivinä ja 8 tuntia tekeville edellisten lisäksi lounaskupongin. Tehdystä työstä on myös mahdollista saada työtodistus.


Jos sinulla on kysyttävää vapaaehtoisena toimimisesta Hypeconissa, laita viestiä osoitteeseen ✉ tyovoima@hypecon.net

Järjestyksenvalvojahakuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä ✉ turvallisuus@hypecon.net