Taidekuja

Hypeconin taidekujalla taiteen ja käsitöiden harrastajat ihastuttavat tapahtuman kävijöitä (ja järjestäjiä) myymällä toinen toistaan upeampia töitään, joiden kirjo kattaa niin originaali- kuin fanitaiteenkin. Taidekuja sijaitsee mitä mainioimmalla paikalla paitsi aavan ja avaran myyntisalin sydämessä myös vilkkaan ihmisvirran äärellä.

✦ Taidekujan aukioloajat:
Lauantai klo 10.00 – 19.00
Sunnuntai klo 10.00 – 18.00

Taidekuja 2024

Tässä he ovat, vuoden 2024 Hypeconin taidekujalaiset!

Huomioithan että kaikki taidekujalaiset ovat paikalla vain lauantaina tai sunnuntaina, eli kannattaa käydä kiertelemässä molempina päivinä!

TAIDEKUJALLA LAUANTAINA

Pöytä A: lucinfernos

Olen tamperelainen digitaalifanartisti, jonka myyntipöydältä löytää lukuisia printtejä, tarroja, avaimenperiä ja muita tuotteita kaikista lempifandomeistani. Rakastan kaikkea söpöä, homoa ja karmivaa ( ̄︶ ̄*)) Tämänhetkisiin mielenkiinnon kohteisiini kuuluvat mm. Our Flag Means Death, Good Omens, Vocaloidit, Genshin Impact ja lukuisat muut videopelit!


Pöytä B: Velhox

Hauskaa Hypeconia kaikille ( ´ ▽ ` )ノ Minun pöydältäni voitte löytää värikästä fanitaidetta charmien, tarrojen ja printtien muodossa, tervetuloa!


Moikka! Olen 26-vuotias fanitaiteilija Helsingistä ja pöydältäni löydät tuotteita monesta eri animesta (mm. Bungo Stray Dogs, Kuroshitsuji..), kuin myös sarjoista/peleistä kuten Hazbin Hotel ja FNAF. Kaikesta löytyy printtejä, tarroja ja charmeja. Tule vain rohkeasti moikkaamaan! 🙂


Pöytä D: Estersunnday

Olen 20-vuotias taiteilija Tampereelta, joka viettää vapaa-aikansa animen, itä-aasialaisten sarjakuvien ja kiinalaisten novellien parissa. Tuotevalikoimani koostuu juuri näistä aiheista. Pöydältäni löytyy erilaisia printtejä, pinssejä, tarroja “charmeja” eli avaimenperiä sekä puhelinkoruja.


Pöytä E: mimiffy

Olen 30-vuotias taiteilija ja kuvittaja Riihimäeltä. Taiteeni yhdistelee kauniita naishahmoja synkempiin aihepiireihin raikkaan pastellisin ja jyrkän mustavalkoisin sävyin. Kaikki teokseni ovat originaaleja.


Pöytä F: Minkkumiu

Moikku! Oon Minkku ja piirrän eläimiä, otuksia ja sarjakuva hahmoja. Pyrin erityisesti piirtämään mun lemppari hahmoja ketkä eivät omasta mielestäni saa sitä rakkautta mitä ansaitsevat! Tule ihmeessä katsomaan jos yks niistä on myös sun! ;D


Pöytä G: Ella

Myyn kauhu/fantasia-aiheisia printtejä, tarroja, charmeja, magneetteja ja paitoja (rajoitettu määrä).


Pöytä H: Sohjoo ja Angwnh

Hei olemme angwnh ja sohjoo! Pöydältämme löytyy printtejä ja tarroja erinäisistä lähdemateriaaleista – edustettuna ovat muun muassa manga, videopelit sekä K-pop.


Pöytä I: Nefaillu

Hei, Nefa tässä! Pöydälläni on laaja kattaus erilaisia tuotteita pääasiassa nostalgisista aiheista, kuten Digimon, Sailor Moon, Ôkami ja Hopeanuoli. Suurin tähti on kuitenkin Pokemon. Muitakin aiheita ja sarjoja löytyy joten tervetuloa ihmettelemään!


Pöytä J: Nellamo

Hei! Olen Nellamo ja teen luonnon inspiroimaa taidetta ja kerron pohjoismaisia tarinoita. Tuotteistani löytyy monia originaaleja printteinä, paljon kimaltavia otustarroja sekä kaksi zineä joissa seikkailee pohjoisten kansanuskojen taianomaisia olentoja. Maalaan ja piirrän guasseilla sekä musteilla ja teen myös digitaalista taidetta. Nähdään taidekujalla!


Pöytä K: Endrae ja Kiwii

Hei, olemme Endrae ja Kiwii ja teemme niin originaalia kuin fanarttia aiheinamme tummanpuhuvat, ja tunnelmalliset lähteet. Meillä on erityisesti printtejä eri kokoluokissa, mutta mukaan mahtuu myös kortteja sekä tarroja. Fanartin lähdemateriaalit ovat mm. MOB100, JJK, Golden Kamyu, Dishonored, sekä Castlevania.


Pöytä L: Memokuart

Hei, olen Memokuart! Myyn pöydälläni monipuolisesti kaikenlaista söpöä ja höpöä. Aihepiirit pyörivät vahvasti Japanin ympärillä onnenkissoista kettumaskeihin. Myyn pääasiassa originaalia taidetta, mutta löydät pöydältäni myös satunnaista fan-artia eri anime, manga ja pelisarjoista. Huumoria ja meemikkäitä tuotteita unohtamatta. Tervetuloa ostoksille! :3


Pöytä M: Nokitorppa

Kahdeksi maailmaksi jakautunut pöytä sisältää kauhupainotteisia digimaalauksia, luukoruja, sekä vastapainoksi suloisia eläinhahmoja, sekä herkkiä luontoaiheita. Jotain jokaiselle! Teokset valloittavat pöytää niin korkealaatuisten printtien, avainnauhojen ja avaimenperien, kangaskassien, puupinssien sekä korujen muodossa.


Pöytä N: Yön Husky

Minä teen eläinaiheisia maskeja ja asusteita turreille, therianeille ja kaikille kiinnostuneille!


Pöytä O: Rosakaz

Tykkään tehdä sekä värikkään söpöjä, että tunnelmallisen synkkiä kuvituksia ja tuotteita — pöydästäni löytyykin molempia! Myyn mm. sarjakuvia, tarroja, postikortteja ja taideprinttejä. Tuotteissani näkyy aiheina erityisesti luonto, eläimet, fantasia ja pride–teemat.


Pöytä P: Saida Min

Moikka! Olen Saida, kujalainen Tampereelta. Pöydältäni löytyy kaikenlaista kivaa ja värikästä. Valikoimassa on paljon fanarttia, sekä myös omia hahmoja ja höpsöjä eläimiä.


Pöytä Q: Vanityhazarad

Hei! Pöydältäni löytyy fanitaidetta mm. Pokemon ja Good Omens- sarjoista. Printtien lisäksi myynnissä on paljon tarroja, magneetteja ja avaimenperiä. Ja uusimpana lisäyksenä tiskirätit! Originaali taiteeni pyörii luonnon, taikuuden ja eläinten ympärillä, joten paikan päältä löytyy paljon ihmeteltävää.


Pöytä R: Valehiisi

Hejsan! Olen Valehiisi, kuvittaja ja pelitaiteilija Tampereelta. Tykkään piirtää fantasiaa, luontojuttuja ja vahvoja naisia, ja näitä tulet löytämään monessa eri muodossa pöydältäni! Tervetuloa tutustumaan!


Ellumir ja elppidraws ovat kahden taiteilijan duo, joiden yhteisenä intohimona ovat erityisesti vahvat, kypsät naishahmot. Pöydältämme löytyy printtejä ja muita tuotteita moneen aikuisempaan makuun, fanitaidetta mm. sarjoista Dorohedoro ja Ghost in the Shell sekä paljon originaalia!


Pöytä T: Tenkain

Terve! Olen digitaiteilija Oulusta. Pöydältäni löytyy fanitaidetta sarjoista kuten Arknights, Honkai: Star Rail, Chainsaw Man ja muista. Nähdään paikalla!


Pöytä U: Kirinjeh

Heipä hei! Teen fanitaidetta anime-, kirja- ja pelisarjoista. Esimerkkisarjoja ovat mm. Genshin Impact, Honkai Star Rail, One Piece ja danmei-sarjat. Taiteessani korostuu usein lämminhenkisyys, mutta toisinaan myös synkemmätkin teemat. Valikoimastani löytyy taidetta esimerkiksi printtien, charmien, tarrojen ja pinssien muodossa.


Pöytä V: Cidate

Moikka! Nimeni on Cidate ja ihanaa jos löydät tiesi pöydälleni! Mukanani olen tuonut taidetta, tarroja, charmeja ja kaikkea muuta kivaa ja uutta monessa eri värissä ja muodossa. Genshin Impact, Fire Emblem sekä oma tuotanto ovat suuressa roolissa pöydälläni, mutta muitakin kivoja ylläreitä löytyy. Tervetuloa ja kivaa conia!


Pöytä W: Systematicdreams ja Unipupu

Ollaan kaksikko pääkaupunkiseudulta, jotka tykkäävät kaikesta kauniista ja säihkyvästä! systematicdreams tarjoaa hahmoja eri fandomeista, animeista ja peleistä useissa kategorioissa, kuten tarroina, printteinä, pinsseinä ja avaimenperinä. Valikoimassa on myös resiini koruja ja meikkipusseja. unipupulla on tarjolla ihania tekokynsiä ja Fimo-charmeja. Teemoista löytyy esimerkiksi Sanrio, Genshin Impact, Studio Ghibli ja erilaiset animet. Jos kaipaat conipäivään väriä ja bling blingiä, niin tule katsomaan meidän pöytä! ☆


Pöytä X: Kawaiiven

Hei! Olen Kawaiiven ja teen silkkimassasta suloisia korvakoruja ja muita asusteita jotka sopivat useisiin eri tyyleihin!


Pöytä Y: Viivi Esmeralda

Viivi Esmeralda on tamperelainen kuvataiteilija, joka myy tapahtumassa suosittuja eläinmagneetteja, taidepostikortteja ja valikoimaa tarroja.


Pöytä Z: Titi_Stuffi

Heippis! Pöydältäni löytyy erilaisia fantasia Tiitiäisiä, huovutuksia, satumaisia kuppeja ja nuppistyynyjä pisteleville nuppineuloille. Tervetuloa pöytäni ihmeelliseen maailmaan!


Pöytä Å: iidoriidor ja CreaturesAndCrows

Moi! Olemme Iida ja Tara, taiteilijapariskunta Helsingistä 🙂 Meidän pöydältämme voit löytää originaali- sekä fanitaidetta, sarjakuvazinejä ja tarroja! Nähdään tapahtumassa!


Pöytä Ä: PoisonPineapple

Pöydästäni löydät uniikit kaula- ja korvakorut, sekä myös tarroja, pinssejä ja kaikkea muuta jännää! Taidekujalla nähdään~


Pöytä Æ: Alex Artemenko

When creating an art piece, I work with textured brushes to imitate traditional materials such as charcoal and watercolor. I uses minimal amount of color in her work and creates atmosphere by light and shadows. I am primarily an animal artist who focuses on dynamic expressions of each creature. My works have been described cute yet haunting.


Pöytä Ø: Ewedy2

Tältä pöydältä löydät t-paidat, kangaskassit ja muut oleelliset pikku tilpehöörit suosikkieläinsarjoistasi! Laajin valikoima Ginga-sarjoista, mutta seassa pyörii myös esimerkiksi Soturikissat, Crash Bandicoot, Yo-kai Watch, Kirby, Digimon, Wings of Fire ja monta muuta tuttua naamaa.


TAIDEKUJALLA SUNNUNTAINA

Pöytä A: Maieekman

Hei! Oon Mai, hassujen ja hupsujen asioiden rakastaja ja piirtäjä. Mun pöydältä löytyy erilaisia tuotteita liittyen aiheisiin: Stray Kids ja Skzoo, Pokemon, Sonic sekä muita medioita ja omia hahmoja. Etenkin söpöt pellet on lähellä omaa sydäntä. Jos kyseiset teemat kiinnostaa, tervetuloa kurkkaamaan mitä pöydältä löytyy :•)


Koruja ja asusteita karkkimaisen värikkäällä ja söpöllä twistillä! Suunnittelemani korut ja asusteet ovat syntyneet ilosta luoda jotain uniikkia ja omaan tyyliin sopivaa <3


Pöytä C: Koopakakru ja Elkingish

Moikka! Olemme kaksi pörröä jotka rakastavat piirtää ja luoda kaikkea värikästä. Tule ihmeessä katsomaan mitä aarteita meidän pöydältämme löytyy!


Pöytä D: Ghoul design

Moikka! Olen Tanja, kuvittaja Kuopiosta. Piirtelen söpöjä ja vinkeitä eläin- sekä luontoaiheisia juttuja, ja pöydästäni löytyy laaja skaala erilaisia suloisia tuotteita <3 Nähdään Hypeconissa! ^^


Pöytä E: Lonkku

Moi moi! Pöydältäni löydät sekä originaalia tavaraa että fanarttia erilaisten printtien, charmien, rintanappien, tarrojen ja kaulanauhojen muodossa. Jos söpöt tytöt, kissat ja vuosituhanteen vaihteen nostalgiset sarjat nappaavat, niitä löydät varmasti tältä pöydältä! Tervetuloa pistäytymään! :3c


Pöytä F: Geeky Kat

We are Geeky Kat – a 2 person team where one designs and one sews. We offer hair scrunchies, stickers, dice bags, and pet bandanas – all in a variety of adorable, anime inspired patterns. We love making fan art of our favourite games, but we also have our own original art.


Pöytä G: Mmagurro ja Xyumaru

Hello! We’re two artists based in Helsinki who are mostly focused on fan art! At our table you can find many prints, stickers and charms for series such as Grandmaster of Demonic cultivation, Omniscient Reader’s Viewpoint and Jujutsu Kaisen, as well as some original art ^^


Pöytä H: Krottikestit

Krottikestit on lähtenyt yhden ihmisen halusta luoda mielenkiintoista ja vähän karmivaakin taidetta ja tuotetta. Tarjolla on kaikkea kivaa tarroista rintamerkkeihin, niin merellisissä, kuin muissakin aiheissa.


Pöytä I: Vidary crochet

♡ Heippa! ♡ Olen Vidary ja valmistan suloisia amigurumi-hahmoja, eli virkkaamalla tehtyjä pehmoleluja! Pehmot ovat yleensä eläinaiheisia ja niitä on laaja valikoima eri kokoisia ja näköisiä: aina pienistä mehiläisavaimenperistä isoihin axolotleihin. Kaikki pehmot ovat super pehmeitä ja halittavia! Pöydältäni löytyy myös söpöjä, eläinaiheisia tarroja ja muuta pikkukivaa. ♡


Pöytä J: Janikainen

Janika on graafikko ja striimaaja Tampereelta. Työnjäljessä pääosissa ovat leikkisät värit ja uteliaat hahmot. Pöydältä löytää printtejä, tarroja, asusteita, lukemista ja paikan päällä on myös mahdollisuus tilaustöihin.


Pöytä K: Sysirauta

Olen Sysi, fantasiaotusartisti. Teen perinteisellä medialla outoja otuksia ja hiukan normaalimmaksi eläimiksi luokiteltavia eliöitä. Kuvissa on paljon mustaa, intensiivisiä värejä ja geometriaa. Pöydältäni löytyy printtejä ja paljon muuta kyseisiin otuksiin liittyen.


Tamperelaiset Huolihukka ja Valkriia saapuvat taidekujalle myymään originaalipainotteisia printtejä, tarroja, kangasmerkkejä ja pinssejä. Teostemme teemoina toistuvat synkistely, hurjat otukset, sateenkaariteemat ja kasuaali anarkismi.


Pöytä M: Tiitcha

Töitteni teemoina koreilevat usein elämän ilo ja ihmetys. Oman taiteen lisäksi tuherran myös fanitaidetta erilaisista kiinnostuksen kohteistani (esim. Pokémon, Arcane ja MLP). Myytäviin tuotteisiini kuuluuvat mm. printit, charmit, pinssit, magneetit, washi-teippi, tarrat sekä huovutetut pöllöt ja -ketut. Tervetuloa!


Pöytä N: Annettoee

Hi! I’m Annet, I am a hobby artist who loves making fanart and merch of my favourite anime, manga, movies and tv series!


Pöytä O: Kiia Kostet, Nukkuvalokki ja Nyyra

Moikka! Pöydän takaa löydät kolme kaverusta, jotka bondas animaatiosarjojen ja taiteen kautta. Meidän pöydästä löytyy muun muassa fanarttia (Winx Club, Hades, Barbie, W.I.T.C.H…) ja originaalitaidetta söpöistä lokeista ja kissoista! Tiedossa on ainakin printtejä, tarroja ja savilokkeja. Nähdään taidekujalla! <3


Pöytä P: Mustekukka

Myyn pöydälläni perinteisillä japanilaisilla ja kiinalaisilla tekniikoilla valmistetuista kukista tehtyjä koruja ja koristeita. Valmiista tuotteista löytyy esimerkiksi korvakoruja sekä erilaisia hiuskoruja, joista löytyy kiinnitykseltään sopivia koristeita niin pitkiin kuin lyhyempiinkin hiuksiin.


Pöytä Q: Ponchi ja bungaflop

Hei vain! Olemme kaksi innokasta harrastetaiteilijaa Tampereelta. Pöydältämme löydät söpöjen eläimien ohella fanitaidetta kuten NANA, JJBA, MXTX, Genshin Impact, Honkai: Star Rail ja muuta satunnaista. Tarjontaan tulee kuulumaan mm. printtejä, tarroja, pinssejä, kortteja ja uutuutena avaimenperiä sekä kirjanmerkkejä! Olet lämpimästi tervetullut meidän pöytäämme kurkistamaan ja kenties juttelemaan!


Pöytä R: HallaBanshee ja Gloomykisu

Hei, olemme kaksi taiteilijaa helsingistä! Jos sinua kiinnostaa etenkin kauhu, kissat ja muut otukset tule toki kurkaamaan pöytäämme. Meiltä löytyy mm. pinssejä, tarroja ja printtejä. Tervetuloa!


Pöytä S: Shanuraru & Cattnipt

Moro! Olemme Helsingistä kotoutuvia piirtäjiä, jotka rakastavat kirkaitta värejä ja mystisiä maailmoja. Kollektiivisesta valikoimastamme läytyy printtejä ja tarroja eri animeista, peleistä ja muusta nörttimediasta. Tule rohkeasti tutustumaan pöytämme tuotteisiin!


Heip! Olemme kaksi taide- ja käsityöintoilijaa Hyvinkäältä, ja pöydältämme voitte löytää anime- ja peliaiheisia printtejä ja tarroja ja itsetehtyjä koruja sekä asusteita (esim. helmet, silk clay sekä virkkaus). Tervetuloa tervehtimään ja tutkimaan laajaa valikoimaamme!


Pöytä U: Legaldumpling ja Maramoisel

Moi! Olemme kaksi visuaalisten alojen opiskelijaa pääkaupunkiseudulta! Pöydästämme löytyy kaikenlaista anime- ja peliteemaista fanarttia ja kivaa katseltavaa, toivonmukaan myös vähän nichemmälle yleisölle. 😉 tervetuloa katselemaan ja jubailemaan, odotamme innolla tapahtumaa! 


Pöytä V: r0skisprinssi

Hewwoo! 
Minun hasun pöydältä tulette löytämään Helluva Boss, Hazbin Hotel, anime, kauhu, kpop ja alkuperäistaide teemaisia printtejä, charmeja, tarroja ja pinssejä. Myös satunnaisia koruja löytyy!


Moikka! Olemme kauhukolmikko Kouvolasta. Meidän pöydältämme löydät mm. Charmeja, tarroja sekä pinssejä ja printtejä söpöistä taikatytöistä buffeihin machomiehiin. Mikäli nostalgiapärinät kiinnostaa, tulkaa tsekkaa meidän pöytä! 🥝🧚‍♀️🐸


Pöytä X: Loitsu Label

Loitsu Label tekee goottityylisiä ja vastuullisia asusteita. Tuotteitamme ovat muun muassa korva- ja kaulakorut ja erilaiset ommellut asusteet ja reput. Teemme tuotteemme käsin ja käytämme mahdollisimman paljon kierrätettyjä ja ylijäämämateriaaleja tuotteissamme.


Pöytä Y: Dazzle ja Folionarttu

Pöydässämme meillä on tarjolla itsetehtyjä tarroja, pinssejä ja printtejä. dazzlen päästä pöytää löytyy Transformersia, muita mechoja ja Monster Hunteria, ja toisesta päästä Folionartulta … kaikkea muuta, esim. Neon Genesis Evangelion, My Little Pony ja Muumit, sekä luovaa suomi-meemeilyä.


Pöytä Z: iaia

Moikka, iaia täällä! Pöydältäni voit löytää monipuolisen valikoiman tuotteita monenlaisista lähteistä, esim. vtubereista, Project Sekaista, Vocaloideista sekä japanilaisesta katumuodista. Hypessä nähdään!


Pöytä Å: Jay hammerson

Hei! Nimeni on Jay. Olen queer 21 y. o. taiteilija, joka on muuttanut Suomeen pari vuotta sitten. Olen erittäin kiinnostunut tietokonepeleistä, animaatio-ja live action-ohjelmista, top-3 ehdottomia suosikkejani mediassa ovat Spiderverse, Arcane ja Baldurs Gate 3. Rakastan eläimiä (erityisesti pentuja), glitteriä, kimallusta ja kirkkaita värejä. Hauska tavata! ૮( ˃ ꒳ ˂)ა ◟/づ 💖


Pöytä Ä: Karoliina ja design jassu

Kaksi vastavalmistunutta graafista muotoilijaa, joilla molemmilla on haaveena toimia kuvittajina ja tehdä omaa taidetta. Meidän pöydästä löytyy erilaisia printtituotteita, tarroja ja käsitöitä.


Pöytä Ö: Moopookart

Moi! Olen 15-vuotias joka rakastaa taidetta ja haluaisi olla taiteilija aikuisena. Tykkään erityisesti tehdä tausta maalauksia ja hahmo kuvituksia. Teen melkein kaiken digitaalisesti Clip Studio Paintilla.


Pöytä Æ: Alligaattori ja Halla

Moikka! Ollaan aloittelijoita kujalaisia Helsingistä ja Kouvolasta. Meidän pöydästä löytyy printtejä, postikortteja, tarroja ja avaimenperiä! Seikkaillaan useissa fandomeissa, kuten: Genshin Impact, Chainsaw man, Jujutsu Kaisen, Good Omens, Merlin ja Trigun. Pöydästä löytyy myös originaalia taidetta! Tulkaa moikkaamaan ja jutustamaan rohkeesti vaan! <3


Pöytä Ø: FinWolfo ja BlueEye

Hei! Olemme kaksi taiteilijaa Vantaalta, Fin ja Blue. Myyntipöydästämme löytyy tuotteita monista eri sarjoista ja peleistä. Tulkaa moikkaamaan!