Taidekuja

Hypeconin ja Hypecon Encoren taidekujalla taiteen ja käsitöiden harrastajat ihastuttavat tapahtuman kävijöitä (ja järjestäjiä) myymällä toinen toistaan upeampia töitään, joiden kirjo kattaa niin orginaali- kuin fanitaiteenkin. Taidekuja sijaitsee mitä mainioimmalla paikalla paitsi aavan ja avaran myyntisalin sydämessä myös vilkkaan ihmisvirran äärellä.


*Haku taidekujalle 2022 ei ole vielä alkanut.

Hypeconin coniteasta koostuva raati valitsee taidekujalle pääsevät taiteilijat sekä käsityöntekijät, ja hakutulokset lähetetään sähköpostitse kaikille hakijoille huhtikuun aikana haun päättymisen jälkeen. Raati kiinnittää erityisesti huomiota onko hakemus ja portfolio toteutettu annettujen ohjeiden mukaisesti, portfoliossa näkyvien työnäytteiden laatuun ja toteutukseen, sekä pyrkii valitsemaan taidekujalle mahdollisimman erilaisia taiteilijoita ja käsityöntekijöitä.

Valinnoissa otetaan myös huomioon, onko taiteilija ollut aiemmin taidekujilla myymässä. Molemmilla taidekujilla on tänäkin vuonna ensikertalaiskiintiö, joka tarkoittaa sitä, että otamme taidekujalle n. 5-8 kpl ensikertaa taidekujalla myyviä taiteilijoita, ja loput pöytäpaikat jaetaan kokeneiden taidekujailijoiden kesken.


*Mikäli taidekujahausta on jotakin kysyttävää:
Kysymykset lähettää osoitteeseen hypecon@hypecon.net otsikolla “Taidekuja”.