Taidekuja

Hypeconin taidekujalla taiteen ja käsitöiden harrastajat ihastuttavat tapahtuman kävijöitä (ja järjestäjiä) myymällä toinen toistaan upeampia töitään, joiden kirjo kattaa niin orginaali- kuin fanitaiteenkin. Taidekuja sijaitsee mitä mainioimmalla paikalla paitsi aavan ja avaran myyntisalin sydämessä myös vilkkaan ihmisvirran äärellä. Taidekuja on auki tapahtumapäivänä 8.6. klo 10.00-19.00. Kaikilla taidekujalaisilla ei välttämättä ole käytössään korttimaksulaitetta, joten varaathan mukaasi myös käteistä.

Yhteisellä pöydällämme on tarjolla tarroja, postikortteja ja isompiakin printtejä, niin fanartia kuin originaaliakin. Kuvitustemme aiheet vaihtelevat fantasia ja rpg aiheista aina söpöihin eläimiin. Tervetuloa selailemaan!

Koomalaaman ja Sudenhuudon pöydältä ei valikoima lopu! Perinteisten tarrojen, charmien, pinssien ja magneettien lisäksi pöydältämme löytyy esimerkiksi holokuvioitua washi-teippiä, vihkoja ja taidekirjanen. Lukuisten fandomien (Pokemon, Hero Academia, Love Live…) lisäksi edustettuna ovat esimerkiksi siilit, pulleat eläinhahmot. realistiset eläinkuvitukset ja erilaiset kalloeläimet.

Heio! Pöydässäni majailee paperisia muotokuvia eläinaiheilla ja fanarttien muodossa monessa eri koossa! Pöydälläni on myös fursuit tuotteita kuten häntiä. Näiden lisäksi voit löytää avaimenperiä, tarroja, pinssejä, kirjanmerkkejä sekä kuvamagneetteja. Nähdään kujalla!

Pöydästäni tulet löytämään eläinaiheisia printtejä ja tarroja, etenkin kettuja! Tervetuloa!

Hei! Olen 17-vuotias lukiolainen. Tulen myymään tapahtumassa esimerkiksi pinssejä, tarroja ja printtejä töistäni. Kiitos kiinnostuksestasi töitäni kohtaan! :–)

6. AlmondFeather ja Laurus Draws

Myymme tarroja, printtejä, magneetteja ja muuta mukavaa. Toinen meistä piirtää eläimiä ja fanarttia peleistä ja piirretyistä ja toinen Dungeons & Dragons ja taikatyttöaiheita. Tervetuloa tutustumaan!

Tuotteista löytyy fanitaidetta ja originaaleja esim. printtien, tarrojen, kangasmerkkien ja pinssin muodossa. On sekä maskuliinista mieskauneutta, että synkkää ja alternative henkistä!

Fandomia ja tuotetta löytyy vähän laidasta laitaan monenlaiseen makuun. Kuten aiheita videopeleistä, anime- ja länsimaisista sarjoista. Itse tuotteista löytyy tarroja, printtejä, kortteja. kirjanmerkkejä sekä lasinalusia ja jopa sarjiksia.

NRdesign myy Harry Potter, Steven Universe ja eläinaiheisia printtejä, kortteja, tarroja ja charmeja. Lisäksi hän myy ehkä omakustannesarjakuvaa ja kangaskasseja. Neachell myy Sherlock ja Pokemon fanarttia, sekä pitkälti fantasia-aiheisia originaalitöitä printteinä. Lisäksi pöydälle olisi tulossa muun muassa voodoo -nukketarroja, uutuutena charmeja ja mahdollisesti k-18 kansio, sisältäen ei perheen pienimmille tarkoitettuja printtejä ja kortteja.

Myyntiartikkeleistamme löytyy niin animea, pelejä kuin originaaliakin taidetta mm. sarjoista Boku no Hero Academia, Jojo’s Bizarre Adventure, Tekken, Yakuza ja Pokémon. Otamme myös paikan päällä pieniä tilaustöitä.

Myyn käsintekemiäni amigurumimaskotteja. Teen muun muassa elokuva- ja animehahmoja, eläimiä, olioita ja erilaisiin tyyleihin sopivia maskotteja. Niitä voi käyttää esim. avaimenperänä, asusteena tai pitää sellaisenaan koristeena tai unikaverina.

Tia Tast “Dawafii” on helsinkiläinen mediaopiskelija, jonka karkinvärisissä kuvituksissa pääosassa on pyöreät tytöt ja pehmeät eläimet. Tia myy printtien ja tarrojen lisäksi koruja, charmeja ja kangaskasseja.
Emi Svinhufvud “EMi Baka” on taideopiskelija Tuusulasta. Hänen työnsä ovat usein eri tekniikoiden sekoituksia  ja hän pitää erityisesti traditionaalisesta taiteesta. Printtien lisäksi EMi myy erilaisia käsitöitä kuten koruja ja kangaskasseja.

Kaksikko Fuugis ja Virigus ovat taas liikkeellä! Tule katsastamaan pöpöjen ja örmelöiden valtaama pöytämme! Meiltä löytyy erilaisia koruja, tarroja, charmeja, saippuoita, printtejä, sekä t-paitoja! Tule rohkeasti juttelemaan

Pöydältäni löytyy fanarttia printtien, tarrojen ja mahdollisesti charmien tai pinssien muodossa eri sarjoista, joita ovat esimerkiksi Overwatch, Boku no Hero Academia, JoJo’s Bizarre Adventure ja Persona. Teen paikan päällä myös pienimuotoisia tilaustöitä. Tervetuloa! <3

15. NordicDraws

Pöydältäni löydät sopojä eläinpostikortteja, feltti-herkku pehmo charmeja, ainutlaatuisia kirjesettejä ja askarteluarkkeja vaikkapa vihkojen tuunaukseen, sekä taideprittejä omasta että fani taiteesta.

16. hamartocado

Myyntiin on tulossa fanitaidetta mm. Marvel-elokuvista, animaatiosarjoista, peleistä ja musikaaleista, mutta myös originaalia taidetta. Saatavilla on erikokoisia printtejä sekä tarroja.

Olemme Oululainen taitelijakaksikko, joiden taidetta yhdistää kissaeläimet ja okkultistiset teemat. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuotteita printeistä tarroihin, charmeihin, pinsseihin ja magneetteihin ja vetoamme varmasti kaikkiin, joita yliluonnollisuus vetää puoleensa.

18. Reshi

Tarjonnastani löydät kaikenlaista värikästä, sparklaavaa ja söpöä fanart/doujin painoituksella! Tervetuloa katselemaan ja ostelemaan, tai vaikka vain moikkaamaan, toivotan kaikille hauskaa Hypeconia! ( *´ ▽ `* )

Hei! Olemme kahden hengen tiimi, toinen ideoitsijana ja toinen freelancer-taiteilijana. Taidekujapöydältämme voit löytää niin söpöjä kuin siistejäkin fanituotteita ja omaperäisiä designeja pinsseistä kangaskasseihin. Tervetuloa kojullemme!

20. Sulo, Snoorau ja Muura

Monipuolisia originaali- ja fanituotteita kolmen henkilön kollektiivilta. Meiltä löytyy tarroja yksittäisinä ja arkeissa, printtejä eri fandomeista eri tyyleillä, zinejä ja sarjakuvia, sekä pinssejä ja charmeja. Fanituotteiden puolelta meillä on tarjolla esimerkiksi Steven Universea ja Overwatchia. Originaalien puolelta meiltä löyttyy mm. furryja, kasarifiilistelyä ja hirviötyttöjä.

Tältä pöydältä tulee löytymään jos jonkinmoista kivaa! Iidan puolelta löytyy aivan ihania fantasia-aiheisia printtejä eri ko’oissa ja Tiitchalta löytyy printtien lisäksi söpöjä huovutettuja pöllöjä, koruja, pinssejä sekä hama-helmistä taiottuja avaimenperiä. Molempien puolilta löytyy niin originaaleja töitä kuin fanarttiakin.

Hei! Pöydältäni löytyy värikkäitä teoksiani printtien, tarrojen ja kassien muodossa. Aiheeni liikkuvat söpöistä turriaisista aina overwatch fanarttiin asti. Tervetuloa!

Meiltä löytyy monipuolinen fanart-kattaus, joka sisältää monia eri anime- ja pelisarjoja. Mukanamme on myös kaikenkirjavaa originaalitaidetta, jonka aiheet vaihtelevat söpöistä kolmipäisistä shiboista nätteihin kukkapoikiin. Tarjoamme taidettamme printtien, charmien, kimmeltäviä pinssien ja tarrojen sekä piensarjakuvien muodossa.

Arikatora ja Trick ovat kalloista ja kaikenmoisista hirviöistä innostunut taideopiskelija-duo! Pöydästämme löytyy niin originaalia kuin fanitaidetta, joten on tarjontaa on moneen makuun.

Pöydältäni löydät enimmäkseen A4 kokoisia printtejä eri animeista ja peleistä, joten tulkaa vain rohkeasti katsomaan! (ღ˘⌣˘ღ)

Pöydältäni löytyy originaali printtejä, avaimenperiä, koruja ja koristeita Vaporwave- ja fairy kei-hengessä. Mukaan mahtuu myös fanarttia mm. Sailor Moonista ja Steven Universesta ihanalla estetiikalla!

27. Maiju ja Joksu

Hei! Pöydältämme löytyy tarroja, printtejä, zinejä sekä charmeja! Aiheina kanit sekä eri animesarjat!

Tuotevalikoimastani löytyy postikortteja, suurempia taideprinttejä sekä kangaskasseja ja avaimenperiä. Kuva-aiheeni ovat pääasiassa eläimiä sekä fantasiamaailmoista tuttuja ihmis- ja hirviöhahmoja. Olen ammentanut inspiraationi saduista ja kirjojen kuvituksista, joten sekä teoksieni teemat, että tyyli ovat lämminhenkisiä ja värikylläisiä.

Olen Gomis, 27-vuotias kuvataiteilija Tampereelta! Aihepiirini pyörii akselilla fantasia, sci-fi, eläimet ja hirviöt, makaaberit aiheet sekä lämpimät värit ja vahva graafinen jälki. Tuotevalikoimastani löytyy printtejä, postikortteja, tarroja, charmeja, badgeja, omakustannesarjakuvia sekä muuta mukavaa.

29. Shinon

Olen tamperelainen taitelija, ja teokseni ovat pääasiassa eläin-, fantasia- ja luontoteemaisia. Teen monipuolisesti niin fanitaidetta (videopelit, esim. Pokemon) kuin omaakin tuotantoa, jossa tällä hetkellä on vahvasti esillä avaruusteema. Tekniikkani vaihtelee digitaalisesta traditionaaliin, mutta enimmäkseen työskentelen vesiväreillä ja musteilla.

30. Sunako

Hei! Pöydältäni löytyy anime-tyylistä fanarttia ja originaaliprinttejä mm. sarjoista Madoka Magica ja Overlord. Tervetuloa kurkistamaan!

Pöydältäni löydät laadukkaita taideprinttejä ja postikortteja. Aiheissa näkyy sydäntä lähellä oleva scifi ja videopelit, eli pääasiassa fanitaidetta, mutta mukaan mahtuu myös omaa tuotantoa. Tule ihmettelemään!

32. Si3art

Just a smol traditional artist from Estonia, bringing you watercolor illustration prints, stickers, pins and keychains from various fandoms I’m passionate about. Come take a peek! (ノ◕ヮ◕)ノ*:・°♡