Taidekuja

 

Hypeconin taidekujalla taiteen ja käsitöiden harrastajat ihastuttavat tapahtuman kävijöitä (ja järjestäjiä) myymällä toinen toistaan upeampia töitään, joiden kirjo kattaa niin orginaali- kuin fanitaiteenkin. Taidekuja sijaitsee mitä mainioimmalla paikalla paitsi aavan ja avaran myyntisalin sydämessä myös vilkkaan ihmisvirran äärellä sekä sisäänkäynnin kautta rauhallisesti kiertävän raikkaan kesäilman syleilyssä. Taidekuja on auki tapahtumapäivänä 16.6. klo 10.00-19.00.

Taidekujaa tai taidekujalle hakemista koskevat kysymykset voi lähettää Hypeconin taidekujavastaaville Hypeconin sähköpostiosoitteeseen hypecon@hypecon.net otsikolla ”Taidekuja”.

taidekuantarkeavalkoinennelio

Taidekujan myyjät

Taidekujan pöytäkarttaPöytäkartta

 

 

1embbutunnut

1. EmBBu ja Tunnut

Digiartisti EmBBu tarjoaa pöydällään fanitaidetta keskittyen länsimaalaisiin videopeleihin ja sarjoihin, joista mainittakoo mm. Overwatch ja Portal. Näiden ohella myös originaalia taidetta merenväestä saattanee löytyä seasta! Taidetta on tarrojen, pinssien ja printtien muodossa.

Kuvataiteilija Tunnut on tehnyt pöydälleen erilaisia tarroja, pinssejä ja printtejä. Pöydältä löytyy videopeleistä inspiroitua taidetta, mm. Pokemonista ja Spyrosta. Originaalia taidetta eläimistä on myös tarjolla! Tervetuloa!

http://www.embbu-art.tumblr.com
http://www.tunnut.tumblr.com

 

2minerwolfsoudie

2. Minerwolf ja Soudie

Myynnissä videopeli- (e.g. Monster Hunter, Halo), anime- (Tokyo Ghoul, Digimon) sekä originaaliaiheisia (fantasia) printtejä, badgeja ja alkuperäisteoksia sekä itsekehiteltyjä amigurumeita! Isoja julisteita on saatavilla vain yksi kappale yhdestä kuvasta (nopeat syövät hitaat!). Tervetuloa tutustumaan töihimme ja meihin!

 

3tomatijuissiblurbarts

3. Tomati-juissi ja Blurbarts

Tervetuloa Blurbartsin ja Tomati-Juissin pöydälle, tarjoamme täällä anime- ja peliaiheisia printtejä ja tarroja!

https://tomatijuissi.weebly.com/
https://blurbarts.weebly.com

 

4yujin

4. YUJIN

Myyn animepainotteisia tuotteita. Artteja, jotka ovat toteutettu tusseilla, tarrat ja itse tehdyt kangaskassit. Kaikki artit mitä myyn pöydälläni on vain kappaleen verran! Tervetuloa!

 

5mindirantanen

5. Mindi Rantanen (Luzzychi)

Hei! Olen ensimmäistä kertaa conissa myymässä töitäni! Pöydälläni voit löytää muuanmuassa töitä jotka vaihtelevat animesta peleihin, myyn postikortteja ja vähän suuremman kokoisia printtejä. Parhaimmat työni tulevat valmiiksi yöllä.

https://luzzychi.tumblr.com/

 

6almondfeathervieroksuja

6. AlmondFeather ja Vieroksuja

Myymme tarroja, printtejä ja muuta pientä mukavaa. Tulossa suuri valikoima sekä fandomeita että originaalia taidetta. Vilkaise jos sinulle löytyisi jotain!

Vieroksuja: http://vieroksujadraws.tumblr.com/

 

7pyrograafikkokvartsicos

7. Pyrograafikko ja Kvartsi Cosplay

Pyrograafikko polttokaivertaa puulle sisustus- ja käyttöesineitä fandomien hengessä. Tuotteita löytyy muun muassa Harry Potterista, Skyrimista sekä Lotrista.

Kvartsi Cosplay valmistaa käsintehtyjä ja yksityiskohtaisia taikasauvoja Harry Potter -sarjan tyyliin sekä ylläpitää cosplayteemaista blogia.

https://pyrograafikko.tumblr.com/
http://www.kvartsicosplay.tumblr.com/

 

9koomalaamakolaholismi

8. Kata (Koomalaama) ja Ana (Kolaholismi)

Oululaisten siilien suojelija Kata saapuu jälleen täyttämään taidekujapöytänsä niin söpöillä eläinhahmoilla kuin lukuisilla fandom-tuotteilla! Olitpa kiinnostunut sitten Love live -tyttösistä tai siilihahmojen kertomasta historiasta, piipahda pöydän luona!

Parantumaton kolajuomaholisti Ana piirtää pääasiallisesti originaaleja realistisia koiraeläimiä, mutta myös erilaiset fandomit (Okami, Hero Academia, Voltron…) ovat hiipineet mukaan tarjontaan.

http://kata-elf.deviantart.com
https://www.facebook.com/sudenhuuto

 

9hurtanminttu

9. Hurtanminttu

Täältä löytyy kaikkea fantasiasta fanarttiin, eri tyylin pikkukivaa leimasimista hihamerkkeihin, postikorteista avaimenperiin ja printteihin!

http://nightmarehound.tumblr.com/

 

10sohvijazephyr

10. Zephy ja WeepingJester

Pöydästämme löytyy originaaleja ja fanitaidetta, niin printteinä kuin tarroina.  Fandomeina mm. pokemon, one piece ja Alice madness returns. Tule poikkeamaan!

https://surkuhupainen.deviantart.com
http://radonart.tumblr.com

 

11saqeart

11. SaQe Art

SaQe-Artin pöydästä voit löytää eläinaiheisia paperimuotokuvia ja käsitöitä pääsääntöisesti.  Tuotteina mm. tarrat, pinssit, avaimenperät, korva- ja kaulakorut, erilaiset magneetit ja paperisia muotokuvia erikoisina töinä.

http://www.saqe-art.com

 

12ririo-edeakontio

12. Ririo

Tervetuloa tutustumaan piirtämääni fanarttiin, originaaleihin, tarroihin ja postikortteihin! Valikoimassani on fanarttia animesta kuin peleistäkin, mutta myös TV-sarjat ovat löytäneet tiensä piirrustuksiini ◦°˚\☻/˚°◦

https://www.instagram.com/_ririo/

 

13fisukenka

13. Fisukenka

Pöydältäni tulee löytymään paljon erilaisia printtejä kuten kortteja, tarroja ja julisteita. Kuvien aiheina toimivat pelit, anime ja originaali taide.

https://twitter.com/Fisukenka

 

14kiwiiendrae

14. Kiwii ja Endrae

Pöydältämme löytyy printtejä monesta fandomista; peleistä, sarjoista ja elokuvista. Meillä on myös tarroja, charmeja, pinssejä, ‘polaroideja’ sekä kirjanmerkkejä.

https://kiwiitin.tumblr.com/
http://endrae.tumblr.com/

 

15heidilintula

15. Heidi Lintula (kirjoa)

Myynnistä löytyy fani- ja originaalitaidetta printtien, postikorttien ja tarrojen muodossa. Fanitaide keskittyy länsimaisiin peleihin, elokuviin ja tv-sarjoihin; valikoima on siis laaja! Pöydällä on myös myynnissä omakustannesarjakuvia.

http://www.kirjoart.tumblr.com

 

16akkaleenasohjootuikkaluu

16. Akkaleena, Sohjoo ja Tuikkaluu

Pöydältämme löydät printtejä, omakustannesarjakuvia ja -taidekirjoja sekä tarroja, pinssejä ja kirjanmerkkejä. Töissämme seikkailevat erilaiset otukset ja myyttiset henkilöhahmot. Fandompuolella edustettuna ovat mm.Yuri on Ice!!, Shingeki no Kyojin, Monsta X, BTS ja Bloodborne; toisin sanoen fanarttia animesta, peleistä ja k-popista.

http://www.akkaleena.tumblr.com
http://www.sohjoo-art.tumblr.com/
http://www.tuikkaluu.tumblr.com

 

17kisuette

17. Kisuette

Pöydältäni löytyy söpöjä kissa-aiheisia kauhukuvatuksia sekä videopelifanarttia printtien, charmien ja tarrojen muodossa.

http://www.kisuette.tumblr.com

 

18mekuvibanda

18. Mekuvi ja Banda

Tältä pöydältä löytyy vähän kaikenlaista erilaisista tuotteista sekä fandomeista, kuten kirjanmerkkeja, printtejä, tarroja, kortteja sekä jopa omakustanne sarjakuvia. Fandomeista taas löytyy animea, pelejä, tubettajia sekä elokuvia/sarjoja. Tule ihmeessä moikkaamaan ja vilkaisemaan pöydän tarjontaa.

https://bandadai.deviantart.com/
https://mekuvi.deviantart.com/

 

19littlemurmur

19. Hanna Saksa (LittleMurMur)

Myyn glow-effektistä esteettiseen tunnelmaan, jossa ilmeet, tunteet ja värikkyys pysyy yhtä. Myyn enimmäkseen printtejä mutta pieniä vihkoja ja tarroja löytyy pöydältäni myös!

http://www.saksahanna.wixsite.com/littlemurmur

 

20esmaelj

20. EsmaelJ

Pöydältäni löytyy söpöä ja värikästä arttia mm. tarrojen, korttien ja julisteiden muodossa. Yleisimpinä aiheina on Steven Universe ja Overwatch, mutta muutakin löytyy!

http://esmaelj.tumblr.com/

 

21cuteflare

21. CuteFlare

Pödältäni löytyy pääasiassa kissa -aiheista taidetta muutaman Pokemon faniprintin kera. Myyn tarroja, printtejä, kortteja ja omakustanne sarjakuviani “Blazing Will of the Heart” ja “Yellow”! Tervetuloa pöydälleni ihastelemaan värikkäitä ja söpöjä kissoja~

https://www.youtube.com/c/CuteFlare
https://cuteflare.deviantart.com/gallery/

 

22maijujuntunen

22. Maiju Juntunen

Tarroja, pinssejä, printtejä, charmeja ja zinejä tarjolla! Aiheina mm. erinäiset anime- & pelisarjat sekä eläimet, varsinkin puput!

http://www.maijuju.tumblr.com

 

23tiikeri

23. Tiikeri

Myyn pääosin printtejä, mutta myös tarroja ja pinssejä. Työni ovat söpöjä ja pastellinsävyisiä, usein taikatyttö, merenneito tai muu taikaolento teemoilla, niin fanarttia kuin orginaalejakin hahmoja.

http://lumitiikeri.tumblr.com

 

24tipsutora

24. Kirsi Launiainen (Tipsutora)

Taidekujapöydältäni löytyy käsin tehtyjä anime, sekä eläin aiheisia pinssejä, rintanappeja, tarroja, printtejä, postikortteja yms… Näiden lisäksi löytyy myös paljon virkattuja käsitöitä.

 

25virigusneachell

25. Virigus ja Neachell

Virigusin osalta myyntiin on tulossa originaaleja pikkutarkkoja Art Nouveau tyyppisiä teoksia, kuin myös karmivia, mytologia ja kansantarujen värittämiä printtejä. Originaalin taiteen lisäksi printtejä löytyy myös fanitaiteen muodossa. Lisäksi pöydältä löytyy kallo- ja kukkaesteettisiä tarroja sekä kangaskasseja, unohtamatta hirvenluusta porattuja koruja, pinssejä sekä käsinveistettyjä kristallisaippuoita.

Neachell tuo pöydälle printtejä sekä originaalista, että fanitaiteesta. Pöydältä tulee löytymään myös tarroja, kortteja ja mahdollisesti käsin ommeltuja, söpöjä voodoonukkeja.

https://virigus.deviantart.com
https://neachell.deviantart.com

 

kalat