Taidekuja

 

Hypeconin taidekujalla taiteen ja käsitöiden harrastajat ihastuttavat tapahtuman kävijöitä (ja järjestäjiä) myymällä toinen toistaan upeampia töitään, joiden kirjo kattaa niin orginaali- kuin fanitaiteenkin. Taidekuja sijaitsee mitä mainioimmalla paikalla paitsi aavan ja avaran myyntisalin sydämessä myös vilkkaan ihmisvirran äärellä sekä sisäänkäynnin kautta rauhallisesti kiertävän raikkaan kesäilman syleilyssä. Taidekuja on auki tapahtumapäivänä 16.6. klo 10.00-19.00.

 

Taiteen tai käsitöiden tekijä, hae Hypeconin taidekujalle!

 

Hypecon etsii jälleen myyjiä kahdenkymmenenviiden taidekujapöytänsä taakse. Pöydät ovat myyjille täysin maksuttomia, ja niiden mitat ilmoitetaan myöhemmin.

Haku taidekujalle suoritetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa portfoliolla. Taidekujahaku alkaa 16.2 ja päättyy 31.3, minkä jälkeen conitean jäsenistä koostuva raati valitsee tyyliltään ja aiheiltaan mahdollisimman sopivan ja monipuolisen sekä aikaisemmalta kokemukseltaan mahdollisimman vaihtelevan joukon myyjiä Hypeconin taidekujalle. Haun tuloksista ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 16.4.

Taidekujapöytää voi hakea joko yksin tai ryhmässä, ja hakemukset tulee lähettää hakuajan sisällä Hypeconin sähköpostiosoitteeseen hypecon@hypecon.net otsikolla ”Taidekujahakemus”. Hakuajan ulkopuolella lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon taidekujamyyjien valinnassa.

Hakemukseen tulee liittää neljä (4) esimerkkityötä sisältävä portfolio erikseen jokaiselta samalle pöydälle pyrkivältä hakijalta. Hakemukseen liitetyn portfolion tai portfolioiden tulee olla sisällytettyinä hakemukseen joko PDF-muotoisina liitetiedostoina tai linkkinä netistä löytyvään portfolioon, joka voi olla esimerkiksi blogipostaus tai kansio – tyyli on vapaa! Portfolion lisäksi hakemukseen tulee kirjoittaa seuraavat tiedot kaikista samalle pöydälle pyrkivistä hakijoista:

– Nimi ja/tai nimimerkki

– Sähköpostiosoite

– Kuvaus myyntiin tulevista tuotteista

– Kuvaus mahdollisesta aikaisemmasta taidekujakokemuksesta

– Lisätieto tai -toive, kuten esimerkiksi toive pöytänaapureista (vapaaehtoinen)

– Linkki nettisivuille (vapaaehtoinen)

Hakemuksessa ilmoitettuja tietoja saatetaan käyttää sähköpostiosoitteita, aikaisempaa taidekujakokemusta ja lisätietoja ja -toiveita lukuunottamatta Hypeconin nettisivuilla sekä ohjelmalehtisessä taidekujan ja taidekujalle valittujen taiteilijoiden esittelyyn.

Taidekujaa tai taidekujalle hakemista koskevat kysymykset voi lähettää Hypeconin taidekujavastaaville Hypeconin sähköpostiosoitteeseen hypecon@hypecon.net otsikolla ”Taidekuja”.

Onnea hakuun!

 

 

kentauri2