Taidekuja

 

Hypeconin taidekujalla taiteen ja käsitöiden harrastajat ihastuttavat tapahtuman kävijöitä (ja järjestäjiä) myymällä toinen toistaan upeampia töitään, joiden kirjo kattaa niin orginaali- kuin fanitaiteenkin. Taidekuja sijaitsee mitä mainioimmalla paikalla aavan ja avaran myyntisalin sydämessä sekä vilkkaan ihmisvirran äärellä. Taidekuja on auki tapahtumapäivänä 8.6.2019 klo 10.00-19.00.

Haku Hypeconin taidekujalle on alkanut!

Hypecon etsii jälleen myyjiä kolmenkymmenenkahden taidekujapöytänsä taakse. Pöydät ovat myyjille täysin maksuttomia, ja ne ovat mitoiltaan 120 x 80 cm.

Haku taidekujalle onnistuu sähköpostihakemuksen sekä sen mukaan liitetyn portfolion avulla. Haku alkaa 1.2.2019 ja päättyy 31.3.2019, minkä jälkeen conitean jäsenistä koostuva raati valitsee tyyliltään ja aiheiltaan mahdollisimman sopivan ja monipuolisen sekä aikaisemmalta kokemukseltaan mahdollisimman vaihtelevan joukon myyjiä Hypeconin taidekujalle. Haun tuloksista ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 15.4.2019.

Taidekujapöytää voi hakea joko yksin tai ryhmässä, ja hakemukset tulee lähettää hakuajan sisällä Hypeconin sähköpostiosoitteeseen hypecon@hypecon.net otsikolla ”Taidekujahakemus”. Hakuajan ulkopuolella lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon taidekujamyyjien valinnassa.

Hakemukseen tulee liittää neljä (4) esimerkkityötä sisältävä portfolio jokaista samalle pöydälle pyrkivää hakijaa kohden – huomionarvoista on, että mikäli yksittäiseen portfolioon on sisällytetty kuvia enemmän kuin neljä, raati ottaa arviointityössään huomioon vain portfolion neljä ensimmäistä työtä. Hakemukseen liitetyn portfolion tai portfolioiden tulee olla sisällytettyinä hakemukseen joko selkeästi tekijän mukaan nimettyinä liitetiedostoina tai linkkinä netistä löytyvään portfolioon, joka voi olla esimerkiksi blogipostaus tai kansio – portfolion tyyli on siis hyvin vapaa. Portfolion lisäksi hakemukseen tulee kirjoittaa seuraavat tiedot kaikista samalle pöydälle pyrkivistä hakijoista:

– Nimi ja/tai nimimerkki
– Sähköpostiosoite
– Kuvaus myyntiin tulevista tuotteista
– Kuvaus mahdollisesta aikaisemmasta taidekujakokemuksesta
– Lisätieto tai -toive, kuten esimerkiksi toive pöytänaapureista (vapaaehtoinen)
– Linkki nettisivuille (vapaaehtoinen)

Hakemuksessa ilmoitettuja tietoja saatetaan käyttää sähköpostiosoitteita, aikaisempaa taidekujakokemusta ja lisätietoja ja -toiveita lukuun ottamatta Hypeconin nettisivuilla sekä ohjelmalehtisessä taidekujan ja taidekujalle valittujen taiteilijoiden esittelyyn.

Taidekujaa tai taidekujalle hakemista koskevat kysymykset voi lähettää Hypeconin taidekujavastaaville Hypeconin sähköpostiosoitteeseen hypecon@hypecon.net otsikolla ”Taidekuja”.

Onnea hakuun!