Myyntisali

Myyntisalista löydät yritysmyyjät, taidekujan sekä kirpputorin. Sali on auki lauantaina klo 10.00-19.00 sekä sunnuntaina klo 11.00-18.00.

Vuoden 2022 myyjät:

A Hiekkakakku
B Alnilam
C Niramuchu Art and Design
D Manga Cafe
E Meiko Clothing
F Omoi.fi
G Mini Pops and Toys
H ANIPOPGAM
I Jasu Wonder World
J KaaoksenKorppi
K Anigen
L Head Hunter Store
M Bard & Jester
N Puolenkuun Pelit
O Kuvitellaan store
P KuroiNeko Clothing
Q Talking To Myself
R Kuusade
S Sir Roi
T Urumi
U Ideabutiikki
V Sangatsu Manga & Punainen Jättiläinen
X Iroiro Oy

Myyntisalipaikan hausta ohjeet, haku kiinni tällä hetkellä

Myyntisalipaikan hakeminen

Myyntipöytäsali palaa jälleen Areenan avaraan halliin, kun vuoden 2022 Hypecon ja Hypecon Encore starttaavat tauon jälkeen livetapahtumaksi! Kaksipäiväiseksi kasvanut tapahtuma muuttaa myös myyntisalista kaksipäiväisen. Myyntisali on auki lauantaina 11.6. klo 10-19 ja sunnuntaina 12.6. klo 11-18.

Jos sinulla on kiinnostusta saada yrityksellesi myyntipaikka tapahtumassamme, otathan rohkeasti yhteyttä sähköpostitse hypecon@hypecon.net . Hypeconin myyntisalin suosio on kasvanut vuosi vuodelta, joten emme valitettavasti voi luvata varmaa myyntipaikkaa jokaiselle hakijalle. Tämän vuoksi pyrimme rakentamaan myyntisalista monipuolisen kokonaisuuden, ja varmistaa sekä kävijöille että myyjille monipuolinen tarjonta. Myyntisalin kanssa samassa tilassa toimivat myös taidekuja sekä kirpputori.


Myyntipaikoista tarkemmin:


Lauantaina myyntisali auki 10-19, myyntipaikka 120e

Sunnuntaina myyntisali auki 11-18, myyntipaikka 90e.

Myyntipaikan hinnalla saat itsellesi 180x80cm pöydän sekä 120x80cm pöydän.

Pöytien yhteispituus on 3m ja myyntipaikan leveys 3,5m.

Tilaa myyntipaikalla on n. 10m2, joka tarkoittaa, että sekä pöydän takana kuin myös edessä on tilaa.

Myyntipaikan leveys saattaa myös olla suurempi, sillä pöydät ovat olleet joka vuosi väljästi ja pyrimme samaan väljyyteen myös tänä vuonna. Tämän vuoksi nämä ovat suuntaa-antavat mitat.

2019 Hypecon keräsi 4 100 kävijää lauantaina. Hypecon on ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen, joten odotamme kaikki jännityksellä millainen sunnuntaista muodostuu! Tällöin ohjelma painottuu aasialaiseen katumuotiin sekä musiikkiin, eikä peliohjelma ole tällöin edustettuna. Tämä voi näkyä kävijöiden mielenkiinnon kohteissa.

Myyntipaikan voi saada joko molemmiksi tai vain toiseksi päiväksi. Ilmoitathan hakiessasi paikkaa oletko kiinnostunut olemaan lauantaina, sunnuntaina vai molempina päivinä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostilla hypecon@hypecon.net!

Otsikoithan viestisi seuraavasti: “YRITYKSESI NIMI: Yritysmyyjäksi Hypecon 2022”. Jos sinulle oli myyntipaikka vuodelle 2020 niin mainitsethan tämän viestissäsi, tämä nopeuttaa tiedon varmistamista meidän päässämme. Kiitos!