Myyntisali/boffaus/larp

 

kartta-myyntipoydat2

 

Myyntisalista löydät yritysmyyjät, taidekujan sekä kirpputorin. Sali on auki 10.00-20.00

 

HUOM: OHJELMA SEKÄ MYYJÄT OVAT VUODEN 2017, TULEVAN TAPAHTUMAN OHJELMAA EI OLE VIELÄ JULKAISTU

Vuoden 2018 tapahtumassa Myyntisalissa ei ole erillistä ohjelmapuolta, vaan tila on kokonaan myyntisalin käytössä klo 19 saakka, jonka jälkeen illasta tiloissa esiintyvät myöhemmin julkaistettavat bändit. Yritysmyyjäksi voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen hypecon@hypecon.net, otsikoithan viestisi otsikolla, joka sisältää yrityksesi nimen.

 

Myyjät

 

Boffaus
Uudenmaanliitto & Turentalian
Rasmus “TheGuardian” Mäkynen, Miro Lahtela, Ami, Matti Välipakka, Alvar Lares
klo 10:00-17:00

Tule kokeilemaan boffausta, eli pehmomiekkailua! Boffaus on kamppailulaji, jonka välineinä toimivat pehmustetut miekat, kilvet, nuijat ja muut jäljitelmät keskiaikaisista aseista. Voit tulla harjoittelemaan, taistelemaan tai tekemään itsellesi oman bofferin! Rakentelupaja toteutuu kahteen otteeseen. Klo 11:30 & 14:00. Ole hyvissä ajoin paikalla.

 

Changeling the Dreaming-larp
Marika Jokinen
klo 17:30-19:30
(Ilmoittautuminen Myyntisalin infossa)

Peliin otetaan: n. 10 pelaajaa.
Ohjelma on: Aloittelijoille (kokeneemmat larppaajat saavat osallistua)

Changeling on Whitewolfin samannimiseen pöytäroolipelimaailmaan perustuva liveroolipelitapahtuma. Changelingissä kaikkien pelaajien hahmot ovat keijuja (Fae), jotka ovat syntyneet ihmisten kehoihin. Tällä tavoin keijut yrittävät pitää kiinni taikavoimistaan, koska taikuus on katoamassa maailmasta. Kaikki pelin keijut kuuluvat joko Kesähoviin (Seeliet) tai Talvihoviin (Unseeliet). Tämä määrää heidän käytöstään, asennettaan ja toimintatapojaan. Jokaisella keijulla on myös oma Talo (House), johon he kuuluvat. Tässä pelissä Talot ovat House Gwydion ja House Eiluned. Keijuja on useampaa eri rotua. Pelissä mukana olevat keijurodut, eli Kithit ovat: Sidhe, Sluagh, Pooka, Boggan, Eshu ja Nocker.

Luvassa hovijuonittelua sekä henkilösuhde-soppaa!