Myyntisali

Myyntisalista löydät yritysmyyjät, taidekujan sekä kirpputorin. Sali on auki lauantaina klo 10.00-19.00 sekä sunnuntaina klo 11.00-19.00.

21.2.2020: Tällä hetkellä myyntisali näyttää olevan täynnä! Palaamme asiaan varmistettuamme viimeisimmät myyntisalipaikan haut. Huomioimme kaikki 21.2. mennessä tulleet hakemukset, sekä vastailemme niihin mahdollisimman pian!

Myyntisalipaikan hakeminen

Myyntipöytäsali palaa jälleen Areenan avaraan halliin, kun vuoden 2020 Hypecon ja Hypecon Encore tuovat iloiset kävijänsä Villatehtaan ja kaupungintalon pihapiiriin. Viime vuonna Hypecon keräsi 4 100 kävijää lauantaina. Tänä vuonna Hypecon on ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen, joten odotamme kaikki jännityksellä, millainen sunnuntaista muodostuu! Tällöin ohjelma painottuu aasialaiseen katumuotiin sekä musiikkiin, eikä peliohjelma ole edustettuna sunnuntaina. Tämä saattaa näkyä kävijöiden mielenkiinnon kohteissa, mikäli sunnuntaina on paikalla lähinnä katumuodin ja musiikin harrastajia.

Jos sinulla on kiinnostusta saada yrityksellesi myyntipaikka tapahtumassamme, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse hypecon@hypecon.net. Hypeconin myyntisalin suosio on kasvanut vuosi vuodelta, joten emme valitettavasti voi luvata varmaa myyntipaikkaa jokaiselle hakijalle. Tämän vuoksi pyrimme rakentamaan myyntisalista monipuolisen kokonaisuuden ja varmistamaan sekä kävijöille että myyjille monipuolinen tarjonta. Myyntisalin kanssa samassa tilassa toimivat myös taidekuja sekä kirpputori, jotka otetaan huomioon myös myyntisalin tarjonnan monipuolisuutta suunnitellessa.

Myyntipaikoista tarkemmin:

Lauantaina myyntisali on auki kävijöille klo 10-19 ja myyntipaikan hinta on 120e.
Sunnuntaina myyntisali on auki kävijöille klo 11-19 ja myyntipaikan hinta on 100e.

Myyntipaikkoja on jaossa molemmille päiville 23 kappaletta.

Yhden paikan hinnalla saat itsellesi 180x80cm pöydän sekä 120x80cm pöydän. Pöytien yhteispituus on 3m ja myyntipaikan leveys 3,5m.
Tilaa myyntipaikalla on noin 10m2, joka tarkoittaa, että niin pöydän takana kuin myös edessä on tilaa.
Myyntipaikan leveys saattaa myös olla suurempi, sillä pöydät ovat olleet joka vuosi väljästi ja pyrimme samaan väljyyteen myös tänä vuonna. Kymmenen neliömetrin arvio on siis suuntaa antava.

Myyntipaikan voi saada joko molemmiksi tai vain toiseksi päiväksi. Ilmoitathan paikkaa hakiessasi, oletko kiinnostunut olemaan lauantaina, sunnuntaina vai molempina päivinä.

Esittelethän myös yritystäsi ja tuotetarjontaasi lyhyesti hakemuksessasi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostilla hypecon@hypecon.net! Otsikoithan viestisi niin, että ymmärrämme asiasi koskevan juuri myyntisaliamme.

Kiitos!