Kirpputori

Hypecon järjestää kirpputorin, jonne voit tuoda esimerkiksi myyntiin kaapin pohjalla lojuvat vanhat mangat tai uutta kotia tarvitsevat figuurit!

Kirpputorin aukioloajat tarkentuvat lähempänä tapahtumaa!

Kirpputorihaku avataan kevään aikana!

Hypeconin kirpputorilla on tarjolla 10 pöytää nopeimmille varaajille. Pöydät ovat ilmaisia eli niiden varaamisesta ei peritä maksua!

Kuinka Hypeconin kirpputori toimii: Varaat itsellesi pöydän, tuot tapahtumapäivänä pöydällesi myyntiin tulevat, valmiiksi hinnoitellut tuotteet ja vahdit sekä hoidat itse omien kirppistavaroidesi myynnin tapahtumapäivien aikana. Kirpputori sijaitsee Takomon puolella.

Huomioithan että Hypeconin kirpputori on tarkoitettu vain selkeästi kirpputorille kuuluvien tavaroiden myymiseen: taidekujatuotteiden sekä AI-taiteen myynti on kielletty.

Pöydät ovat kooltaan 120x80cm, joten varaa vain siihen mahtuvat tuotteet mukaan. Isommille tavaramäärille suosittelemme kahden pöydän varaamista (max. 2 pöytää/henkilö).

Varaa itsellesi pöytä Hypeconin kirpputorilta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: (sähköposti avataan kirpputorihaun alkaessa)


Kirjoita viestin otsikoksi ”Kirppispöydän varaus”, kerro yhteystietosi (puhelinnumero ja nimi), päivät milloin haluaisit kirpputoripöydän ja kuinka monta pöytää varaat.