Kaupungintalon ohjelma

 

nimeton2

 

Kaupungintalon puoleisessa infossa käydään teippauttamassa realistisen näköiset asejäljitelmät, sekä hakemassa ohjelmapitäjien ja vänkäreiden lätkät.

Kaupungintalo on auki 10:00-20:00!

 

HUOM: OHJELMA ON VUODEN 2017, TULEVAN TAPAHTUMAN OHJELMAA EI OLE VIELÄ JULKAISTU

Ohjelmapitäjäksi voit ilmoittautua sähköpostilla hypecon@hypecon.net, otsikoithan viestisi “Pelipuolen ohjelma”.

 

HypeCafé
klo 10-20

 

Pelikonsolit

Retropelit Pelihuoneessa
GameBerry & Victor Micordia

Tule muistelemaan vanhoja retropelien parissa tai tutustumaan ”uusiin” vanhoihin peleihin.
Pisteen löydät Kaupungintalon alakerrasta, lasiovien takaa.
Osa Retropelipisteestä on Victorin johdolla auki koko tapahtuman (klo 10-20), mutta suurin kauttaus retropeleistä pelattavissa klo 12-18 välillä!

 

Konsolipelit Pelihuoneessa
Hyvinkään Pelitalo

Tule pelaamaan Nintendo WiiU:ta ja ota selvää kuka on kaveri porukkasi kovin Super Smash Brossissa! Tai kuka on nopein ja pysyy radalla Mario Kartissa? Vai onko kenties klassisemmat Wii-pelit, kuten keilailu sinun juttusi? Nämä kaikki löytyvät kaupungintalon pelipisteeltä! Konsolipelipisteeltä löydät WiiU:n lisäksi Playstation 4.
Pisteen löydät Kaupungintalon alakerrasta, lasiovien takaa erillisistä pelihuoneista.

Pelihuoneissa klo 13:00-15:00 alkukarsinnat Super Matio Kartista, sekä Rocket Leaguesta.
Voittajat pääsevät kisaamaan toisiaan vastaan Päättäjäis-ohjelmaan Black Boxissa klo 20:00-21:00!

 

Keräilykorttipelit

Magic: the Gathering-ohjelma
Saku Kuusela

Tervetuloa tutustumaan, harjoittelemaan tai suoraan pelaamaan Magic: The Gathering -keräilykorttipeliä!

Magic: The Gathering, eli tutummin “MTG” on tunnettu ensimmäisenä keräilykorttipelinä, joka julkaistiin vuonna 1993 ja on siitä asti päivittänyt tasaisesti korttivalikoimiaan.

 

Pokemon korttipelailu
Jasu
klo 12-16

Olet varmasti kuullut, mutta oletko koskaan pelannut Pokemon-korttipeliä? Pelipiste sopii sekä täysin uusille että myös kokeneille pelaajille. Pisteeltä löytyy valmiita pakkoja lainaksi ja pisteellä on kokenut pelaaja opettamassa ja neuvomassa pelin saloihin. Voit myös haastaa pisteen vetäjän peliin omilla pakoillasi. Ota kaverisi mukaan, ja tulkaa pelaamaan!

 

Miniatyyripelit

Kill-Team
Jaakko Vilska

Kill Team on Warhammer 40K:n maailmaan perustuva miniatyyripeli. Pelissä pelataan samoilla figuureilla kuin 40K:ssa, mutta armeijat ovat paljon pienemmät ja jokainen hahmo liikkuu ja toimii itsenäisesti. Tämän vuoksi peli on aloittelijaystävällisempi; jokainen yksittäinenkin toiminto tai tappo voi muuttaa koko pelin kulun! Et tarvitse aiempaa kokemusta tai omaa armeijaa pelataksesi.

 

Mordheim
Juha-Matti “sota_esa” Kuusinen

Tule kokeilemaan synkkää, fantasiamaailmaan sijoittuvaa miniatyyripeli Mordheimia. Paikalla on opastamassa ja ohjeistamassa kokenut pelaaja.

 

Malifaux
Liskis

Toisenlaiselle maapallolle sijoittuva Malifaux yhdistää useita suuntauksia; goottilaisuus, steampunk ja viktoriaanisen ajan kauhua ripauksella villiä länttä yhteen peliin. Pelissä pelataan yleensä 7-10 figuurin armeijoilla ja tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon Soulstoneja. Ja totta kai pätkiä vastatiimi kumoon matkalla! Pelataksesi et tarvitse omaa armeijaa tai aiempaa kokemusta.

 

CrossFire
Santeri Leinonen
klo 10-13 sekä 13:30-17

On vuosi 1942 ja Saksan armeija on taistellut tiensä syvälle Neuvostoliiton uumenin. Tule kokeilemaan CrossFire-miniatyyripeliä ja muuttamaan historiaa! Sopii sekä vasta-alkajille että harrastajille, jotka haluavat kokeille jotain aivan uutta.

 

Warhammer maalaus&kasaus -piste
Hyvinkään Pelitalo
Tule kasaamaan ja maalaamaan itsellesi Warhammer-figuuri. Paikalla on opastamassa kokenut pelaaja ja figuurien kasaaja. Kasaamasi figun saat ottaa kotiin muistoksi. Maksuton!

Warhammer Fantasy Battle / 40K
Warhammer Fantasy Battle on fantasiapohjainen miniatyyripeli, jossa voit päästä komentamaan esimerkiksi peikkoja, velhoja ja jättejä! Pelipöytiä sekä maastoja löytyy paikanpäältä ja näitä saa vapaasti hyödyntää omien armeijoiden kanssa pelattavaksi.

 

Escape-room

Outscape
Korkein oikeus
Outscape Finland
Klo: 14-15

Outscape Finland toteuttaa pakohuone -pelillään tulevaisuuteen sijoittuvan jännityskomedian. Joukko maailmanvaikuttajia on saapunut päättämään ihmisten hyvinvoinnin, tulevaisuuden ja koko maapallon kohtalosta.
Oletko sinä yksi heistä? Vaikuttaako elämäämme eniten loppujen lopuksi raha, ilmasto vai rakkaus? Mitä sinä valitset?
Huom. Pakohuonetta ei suositella alle 14-vuotiaille. Pakohuone sisältää lievästi voimakkaita kohtauksia ja teemoja.Pakohuone videokuvataan.Lisätietoja: https://www.facebook.com/Pakohuone/
Outscapen löydät Kaupungintalon puolelta, retrokonsoleiden takaa suuresta huoneesta.

Lautapelit

Lautapelit
Hyvinkään Pelitalo & Teatteri Tähdet

Kaupungintalon yläkerrasta löydät laajan valikoiman erilaisia lautapelejä, joita saa lainata paikanpäällä pelattavaksi! Tule katsastamaan valikoima itse, mukana ovat mm. seuraavat pelit:

7 Wonders

7 Wonders Duel

Bandu

Carcassonne ja Torni -lisäosa

Dixit

Genial

iKnow

Menolippu Eurooppa

Munchkin

Pandemia

Salaisuuksien saari

Small World

Codenames

Bang!

Ginga Room

Ginga Room

Hopeanuoli-teemahuone täynnä monipuolisia aktiviteetteja! Hypeconin Ginga Roomissa voit lukea mangaa Ginga-kirjastossa, piirtää, askarrella, osallistua visailuun, pyöräyttää Hopeanuoli-onnenpyörää ja kuulla tekeillä olevasta Susimusikaalista lisää! Ginga Roomin aikataulut löydät Hypeconin infoista.