Kaupungintalon ohjelma

Kaupungintalon puoleisessa infossa käydään teippauttamassa realistisen näköiset asejäljitelmät, sekä hakemassa ohjelmapitäjien ja vänkäreiden lätkät.

Kaupungintalo on auki 10:00-20:00!

Aula (alakerta)

Blood Bowl
Eric Andersson & Jussi Blomqvist
klo 10–15

Blood Bowl on Warhammerin maailmaan sijoittuva miniatyyrilautapeli, jossa fantasiamaailman hahmot pelaavat jenkkifutiksen kaltaista pallopeliä. Joukkueet koostuvat esimerkiksi ihmisistä, kääpiöistä, örkeistä tai muista fantasiaolennoista. Tule testaamaan valmentajantaitosi, ohjaa joukkueesi tekemään mahdollisimman monta maalia… ja samalla mätki vastustajan joukkue tainnoksiin.

Rocket League
Tommi ”Koope.exe” Korpelainen ja Joni ”Kokinen” Koskinen
vapaa pelailu klo 10–13
turnaus klo 15–16.30

Rocket League on jalkapalloa raketein varustetuilla autoilla Playstation 4 -konsolilla. Muuta tuskin tarvitsee sanoa. Tiedossa on rentoa ja vapaata pelailua klo 10–13. Voit tulla kokeilemaan peliä tai ilmoittautua iltapäivän turnaukseen. Turnauksessa ilmoittautuneet ottavat toisistaan mittaa ja parhaat pelaajat palkitaan. Alkuerät alkavat klo 15 ja finaali noin klo 16.

Vampire the Eternal Struggle -korttipeli
Jaakko “Llewar” Mäkelä & Antti “Dada” Penttilä
klo 10–18

Pisteellä pääset pelaamaan uudelleenjulkaistua, World of Darknessin maailmaan sijoittuvaa VtES-korttipeliä. VtES on parhaimmillaan 4–5 pelaajalla, mutta sitä voidaan pelata myös kaksinpelinä. Peli soveltuu hyvin uusille pelaajille, koska se ei ole perinteinen keräilykorttipeli, eikä se ole sen vuoksi kallis aloittaa.

Figujen maalauspiste
Juha-Matti Kuusinen & LiPeVä
klo 10–20

Tule maalauspisteelle maalaamaan itsellesi figu eli miniatyyrihahmo. Tarjolla on erilaisia hahmoja, tarvittavat maalaustarvikkeet sekä opastusta figumaalauksen saloihin.

Warhammer 40000
Juha-Matti Kuusinen & LiPeVä
klo 10–20

Kokeile synkkään tulevaisuuteen sijoittuvaa Warhammer 40000 -miniatyyripeliä joko kaverin kanssa tai ohjelmanpitäjiä vastaan. Ohjelmanpitäjät opastavat mielellään itse pelissä ja figuharrastuksen aloittamisessa.

Magic the Gathering -keräilykorttipeli
Joona Kröger & Saku Kuusela
klo 10–20

Tule oppimaan MtG:n perusteet tai haasta ohjelmanpitäjät velhotaisteluun maailman suosituimmassa keräilykorttipelissä. Ohjelmanpitäjät tarjoavat käyttöön helposti pelattavat pakat ja neuvovat tarvittaessa.

Peliä pyynnöstä -roolipelipiste
Suomen Roolipeliseura
klo 10–20

Lautapelipiste
Suomen lautapeliseura
klo 10–20

Pokémon-keräilykorttipeli
Jasu Palomäki
klo 12–16

Pokémon-korttipelipiste sopii sekä täysin uusille että kokeneille pelaajille. Pisteeltä löytyy valmiita pakkoja lainattavaksi ja paikalla on kokenut pelaaja opettamassa ja neuvomassa pelin saloihin. Voit myös haastaa vetäjän omilla pakoillasi. Ota kaverisi mukaan ja tulkaa pelaamaan.

Alakerran kokoushuoneet (lasiovien takana)

Konsolipelit
Hyvinkään Pelitalo
klo 10–20

Konsolipelipisteeltä löydät WiiU:n ja Switchin, joilla pääset pelaamaan esimerkiksi Mario Kartia, Super Smash Brosia tai Mario-pelejä. Testaa itse tai kamppaile kaverisi kanssa konsolien mestaruudesta!

Retropelit
Victor “dbk” Micordia
klo 10–20

Retropelipisteellä pääset pelaamaan vanhoja klassikoita sekä tutustumaan “uusiin” vanhoihin peleihin. Tule yksin tai porukalla kokeilemaan pelejä vuosikymmenten takaa!

Yläkerta

NYTTENTAASEN
Osmo Viskari
klo 12–15.30

NYTTENTAASEN on huonepakopeli-tyyppinen yhden pelikerran pöytäroolipeliskenaario, jossa conin keskeltä ajan ja avaruuden rajamaille tempaistut pelaajat joutuvat etsimään tiensä ulos arvoituksellisen kellokoneiston syövereistä. Koneiston lukuisat ovet johtavat pelaajat yllättäviin paikkoihin ympäri maailmaa, heitellen heitä ajassa niin eteen- kuin taaksepäin. Vihjeitä etsien heidän on määrä löytää tiensä turvallisesti takaisin kesäiselle Hyvinkäälle.

NYTTENTAASEN sekoittaa miljöissään scifiä, steampunkia ja todellista historiaa. Peli on mekaniikaltaan yksinkertainen ja sopii hyvin myös aloittelijoille. Pelivälineinä toimivat pelinjohtajan luova kerronta ja pelaajien vapaa mielikuvitus. Pelin kesto on arviolta 2–3 tuntia. Optimaalinen pelaajamäärä on 3–5.