Piirustuskilpailu

Piirustuskilpailu

 

Hypeconia odotellessa on hyvää aikaa piirrellä ja virittäytyä tunnelmaan!

Kilpailu on mainio mahdollisuus saada oma teos esille, koko conikansan nähtäville. Kilpailuun ei ole mahdollista osallistua enää paikan päällä, sillä kaikki työt asetetaan nähtäville conipäivää edeltävänä perjantaina – varaudu siis tekemään itsellesi aikataulu mikäli mielit mukaan. Vain ennen deadlinea perille saapuneet ja aiheeseen sopivat työt otetaan mukaan kisaan!

Kilpailuaika: 5.4.2016-12.6.2016

Kategoriat: Työt on jaettu kahteen kategoriaan; alle 14-vuotiaat ja yli 14-vuotiaat.

Aihe: Sinä itse osana pelimaailmaa!
Piirrä itsesi vaikkapa suosikkipelisi maailmaan tai muuhun tunnistettavan pelin ympäristöön!
Aihealue on laaja, joten luovuutta saa käyttää ja paljon! Kaikki teemaan sopivat teokset hyväksytään, kunhan ne eivät sisällä k-18 materiaalia (rankka väkivalta, runsas alastomuus tai seksuaaliset teokset)

Kilpailutyö: Teos voi olla perinteiseen tapaan toteutettu piirros tai maalaus. Se voi myös olla digitaalisesti eli tietokoneella piirretty. Kilpailutyön tulee olla paperilla (ei siis pahveja tai kiilakehyksiä. Digitaaliset pitää tulostaa, ei lähetetä koko konetta meille) ja sen tulee olla kooltaan A4. Ota huomioon, että työ lähetetään postitse arvioitavaksi, eli nyt olisi hyvä aika tarkistaa löytyykö jostain kaapin pohjalta A4-kokoisia kirjekuoria! Kilpailutyön kääntöpuolelta on löydyttävä tekijän etu- ja sukunimi, ikä sekä sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero (Hypecon saattaa tarvittaessa ottaa yhteyttä tekstiviestillä. Myös huoltajan puhelinnumero käy). Yksi (1) teos/osallistuja.
Oma kilpailutyö on mahdollista saada takaisin tapahtuman aikana hakemalla se infopisteestä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Internet: Jos ET halua työtäsi esille Hypeconin nettisivuille mainitse siitä erikseen! Tämän voit kirjoittaa vaikka työsi kääntöpuolelle muiden pyydettyjen tietojen lisäksi. Nettisivuille ei kirjoiteta tekijöiden nimiä tai ikää kuvien alle.

Osallistuminen: Jokainen kilpailuun osallistuva lähettää originaalin piirroksen (digitaalisen piirroksen tapauksessa tulostetun version siitä) alla olevaan osoitteeseen:

Hypecon / Piirustuskilpailu
Nuorisotalo Silta
Solbonkatu 1, 05900 Hyvinkää

Rieku-chan tai Hypecon ei vastaa postissa kadonneista tai tuhoutuneista kilpailutöistä.
Arviointi: Kummastakin kategoriasta valitaan yleisöäänestyksellä yksi voittajatyö. Töitä voi äänestää tapahtuman aikana infopisteellä. Tämän lisäksi raati palkitsee kunniamaininnoilla muutaman teoksen.

Palkinnot: Jotain kivaa!

 

Äänestys päättyy klo 18, jonka jälkeen äänet lasketaan ja voittajat julkaistaan palkintojen jaossa (Takomon hengaustila, pieneltä lavalta) ennen musikaalia. Palkintojen jako alkaa klo 18:30.

 

Piirustuskisan voittajat!

Hypepiirrustus001

hypepiirrustus002