HypeCafé: työntekijähaku

 

Oletko positiivinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen ihminen, joka on aina valmis hymyilemään uusille tuttavuuksilla ja pitämään yllä miellyttävää ilmapiiriä?

Haluaisitko auttaa coni-kansalaisia rentoutumaan kaiken kiireen keskellä tarjoamalla heille kupposen kuumaa tai herkullisen käsintehdyn leivonnaisen? Jos tämä kuvaa sinua ja toiveitasi, alati kasvava HypeCafé on oikea paikka sinulle! Etsimme kahvilaamme työntekijöiksi meidoja ja butlereita, jotka voivat valita yhden työnkuvan kolmesta vaihtoehdosta:

Tarjoilija: Huolehdit asiakkaiden tilausten vastaanottamisesta, pöytään tuomisesta ja rahastamisesta. Pidät myös yllä mukavaa ja rentouttavaa ilmapiiriä asiakkaiden viihtyvyyden maksimoimiseksi.

Vastaanottaja: Olet ovella toivottamassa asiakkaat tervetulleeksi ja ohjaat heidät pöytiinsä. Voit myös lähteä mainostamaan kahvilaa ympäri tapahtuma-aluetta hiljaisempina hetkinä

Keittiöapulainen: Työskentelet keittiön puolella, vastaat tilausten koonnista ja muista mahdollisista keittiötöistä.

Meillä on myös luvassa pari leipomispäivää ennen tapahtumaa (to&pe), joihin toivomme mahdollisimman monen osallistuvan. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta, vain myönteistä asennetta työtä kohtaan sekä intoa ja valmiutta oppia uutta! Ikäraja hakemiselle on 16 vuotta.

Päävastaavana toimii Laura Huovinen.

Jos tulee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla hypecafe@hypecon.net, vastausviesti tulee mahdollisimman nopeasti!

Tästä linkistä hakulomakkeeseen!