HypeCafé

✦ Haku HypeCafén työntekijäksi on ohi! ✦

Taas on aika Hypeconin suunnittelulle isoin käsin ja sitä myöten myös HypeCafé etsii innokkaita työntekijöitä!

Emme vaadi aikaisempaa kokemusta, vain positiivista asennetta työtä kohtaan ja halua oppia uutta.

Kahvila on auki tapahtuman molempina päivinä 8.-9.6.2024 (La klo 10-20 & Su 12-18)

Kahvilassa voit työskennellä kolmessa eri roolissa:

  • Tarjoilijana
  • Vastaanottajana
  • Keittiöapulaisena

Kunkin työpanos on tärkeä, olit sitten keittiössä loihtimassa taiteellisella silmällä annoksista herkullisen näköisiä, tai kahvilan puolella hymysuin pitämässä huolen asiakkaiden tyytyväisyydestä.

Teet tapahtumassa töitä lauantaina 5 tuntia kahdessa eri vuorossa, ja/tai sunnuntaina yhteensä 3 tuntia, jonka lisäksi toivomme, että osallistut alku- ja loppujärjestelyihin. Itse tapahtumapäivänä työskentelyn lisäksi toivomme, että osallistut ennen tapahtumaa järjestettäviin leivontapäiviin (6.-7.6.), jolloin myös koulutamme sinut työtehtäviisi. Se on myös mahtava tilaisuus tutustua muihin kahvilan työntekijöihin jo ennen tapahtumaa.

Huomioithan, että ikäraja hakemiselle on 16 vuotta.

Oman terveytesi vuoksi mieti tarkkaan kahvilaan hakemista, jos sinulla on useita vakavia ruoka-aineallergioita, jotka estävät sinua olemasta samassa tilassa kyseisen ruoka-aineen kanssa. Pähkinä- ja kalatuotteiden käyttöä vältämme joka vuosi.

Tarjoamme jokaiselle työntekijälle Hypecon staff t-paidan tai juomapullon, sekä pääsyn greenroomiin (työntekijöiden taukotila), jossa on runsas välipalatarjoilutapahtuman aikana. Halutessasi voit saada tehdystä työstä myös työtodistuksen.

Kahvilassa voit työskennellä kolmessa eri roolissa – tarjoilijana, vastaanottajana tai keittiöapulaisena. Kunkin roolin työpanos on yhtä tärkeä, olit sitten keittiössä kokoamassa herkullisia annoksiamme tai kahvilan puolella.

Jos sinulle herää mitään kysymyksiä kahvilassa työskentelystä, laita viestiä osoitteeseen hypecafe@hypecon.net