HypeCafé: työntekijähaku

 

Minustako jäsen HypeCafeen? Oletko positiivinen, asiakaspalveluhaluinen ja pirteä ihminen, joka haluaa huolehtia muiden hyvinvoinnista ja rentoutumisesta? Koetko olevasi parhaimmillasi, kun saat jonkun hymyilemään ja kokemaan olonsa mukavaksi kiireisen conin keskellä tarjoamalla heille kupposen kuumaa tai käsintehdyn herkullisen leivoksen? Jos tämä kuvaa sinua, HypeCafe ottaisi sinut ilomielin mukaan toimintaansa!

Etsimme kahvilaamme työntekijöiksi vähintään 16-vuotiaita henkilöitä, jotka voivat valita haluamansa työn seuraavista työnimikkeistä: tarjoilija, joka palvelee asiakkaita, keittiöapulainen, joka huolehtii tilauksien kokoamisesta tai vastaanottaja, joka toivottaa asiakkaat tervetulleeksi ja ohjaa heidät pöytiin. HypeCafe on avoinna tapahtumapäivänä klo 10-20, jonka aikana jokaiselle työntekijälle on luvassa ainakin muutama tunti töitä, todennäköisimmin kahden eri vuoron aikana. Luvassa on myös pari leipomispäivää juuri ennen tapahtumaa, toivoisimme että pääsisit ainakin toiseen päivistä mukaan, mieluiten molempiin.

Aiempaa kokemusta emme vaadi, vain intoa ja valmiutta oppia sekä halua kokeilla uusia asioita! Jos olet kiinnostunut ja haluat hakea, täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin ja ilmoitamme rekrytointituloksista.

Haku päättyy 31.3.

Tästä linkistä hakemukseen!