Ihmiskimble

kimble2

Lämpimän vastaanoton viime vuoden tapahtumassa saanut Ihmiskimble palaa jälleen Hypeconiin! Luvassa on eeppistä taistelua, iloista tuskaa sekä epätoivoa arpakuution kutosen tähden! Vaikka joukkuepaikat täyttyisivätkin ennen kuin itse ehdit mukaan, voit silti osallistua kisaan yleisönä ja seurata tätä kuumottavaa takaa-ajoa pelilaudan ulkopuolelta.

Oletteko sinä ja toverisi valmiita asettumaan nappulan rooliin legendaarisessa, hermoja raastavassa lautapelissä? Kasatkaa siis nelihenkinen joukkue ja ilmoittautukaa mukaan pelilaudalle! Ilmoittautuminen suoritetaan paikan päällä Takomon infopisteellä viimeistään viisitoista minuuttia ennen pelin alkua. Jos pelilaudalla on tilaa vielä pelin alkaessa, voidaan paikan päällä vielä ottaa pelinappuloita mukaan, mikäli heistä saadaan muodostettua täysilukuinen joukkue. Pelit pelataan Takomon Infopisteen takaisessa tilassa.

Yhdelle pelille on varattu aikaa maksimissaan 1,5 tuntia. Toteutuakseen kumpikin peli tarvitsee vähintään kadeksan pelaajaa. Enintään laudalle mahtuu 16 pelaajaa. Otattehan huomioon, että niin pelaajien kuin paikalle saapuvien katsojien on tilaan päästäkseen jätettävä kengät infoon, sillä pelilauta on tehty alueelle, jossa ei saa talsia ulkokengillä.

kenku

Ensimmäinen peli klo 12.00
Toinen peli klo 17.00
Pelinjohtajana Riitta “Vilu” Sirkiä.